Pàgina inicial
CatalanEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

AUTOTRAC, FIRA DE LA MAQUINÀRIA AGRÍCOLA, INDUSTRIAL, AUTOMÒBILS I CAMIONS D'OCASIÓ A MOLLERUSSA

Propera edició: 10/04/2015a 12/04/2015
Mollerussa - Autotrac (Foto: Fira de Mollerussa)
Mollerussa - Autotrac (Foto: Fira de Mollerussa)


"AUTOTRAC va néixer l’any 1989 com una escissió de la FIRA DE SANT JOSEP, certamen reconegut com La Fira Catalana de la Maquinària Agrícola però també amb un important Saló de l’Automòbil. El creixement de la Fira de Sant Josep, nascut l’any 1872, va comportar què el sector de la maquinària usada, que ocupava una part important de la fira mollerussenca, així com el sector automobilístic d’ocasió, es desvinculessin i passessin a tenir un certamen propi en unes dates properes a la Fira de Sant Josep com era el mes d’abril, una data molt adequada per al sector agrícola.

Mollerussa - Autotrac (Foto: Fira de Mollerussa)
Mollerussa - Autotrac (Foto: Fira de Mollerussa)


Al llarg d’aquests anys, la fira Autotrac ha anat consolidant-se i ampliant-se, la qual cosa ens porta a afirmar que l’Autotrac, La Fira de la Maquinària Agrícola i Industrial, Automòbils i Camions d’Ocasió, esdevé avui en dia un certamen amb personalitat pròpia, amb un gran atractiu i interès per als expositors i visitants.

Mollerussa - Autotrac (Foto: Fira de Mollerussa)
Mollerussa - Autotrac (Foto: Fira de Mollerussa)


L’oportunitat de trobar peces úniques i comprovar in situ el seu estat fan d’aquest certamen una convocatòria de gran utilitat per als professionals. Pel que fa a la maquinària agrícola i industrial són poques les fires d’ocasió que s’organitzen, fet que li dóna encara més rellevància i que fa què, any rera any, el certamen rebi la visita de professionals de tota Catalunya així com també d’altres comunitats autònomes.

D’altra banda, i pel que fa al sector automobilístic, el parc de cotxes de segona mà o de quilòmetre 0 que s’exposen ofereix la possibilitat de conèixer l’oferta dels diferents concessionaris podent valorar i comparar en el mateix marc de la fira. El sorteig d’un premi de 3.000 euros entre els compradors d’un cotxe durant la fira esdevé un estímul més per tancar l’operació.

Mollerussa - Autotrac


Per últim, cal destacar la presència, durant els tres dies de la fira, d’una Unitat Mòbil del Servei de la Inspecció Tècnica de Vehicles, la qual es localitza davant els Pavellons Firals i dóna servei als visitants de la fira i veïns de la comarca. Any rera any acostumen a passar la seva revisió a la fira, prèvia reserva d’hora, de l’ordre dels 150 vehicles." segons es descriu al web de Fira de Mollerussa www.fira.com .

Mollerussa - Autotrac

Horari: De 10 del matí a 8 de la tarda
Entrada: Gratuïta
Des de quan
Des de l’any 1989

Centre informacio 1

Població: Mollerussa

BUTLLETÍ

Vols rebre informació puntual?
Subscriu-te!
[Baixa]
festacatalunya · Tel. 938046359 · contactar · crèdits · avís legal · mapa web
Diputació de Lleida Diputació de Girona Diputació de Barcelona