La Font Màgica de Montjuïc

Barcelona - La Font Màgica de Montjuïc


La Font Màgica de Montjuïc és l'element principal del conjunt de cascades i llacs de l'eix Maria Cristina, que va des del Palau Nacional fins a la plaça d'Espanya a Montjuïc.

La Font Màgica va ser construïda amb motiu de l'Exposició Universal de 1929 per Carles Buïgas al lloc on es trobaven les Quatre Columnes de Josep Puig i Cadafalch, enderrocades el 1928 i reconstruïdes l'any 2010, a pocs metres de distància del seu lloc original.

És una font espectacular i molt popular que destaca pels seus jocs d'aigua, so i llum. En aquesta gran font brollen 2.600 litres d'aigua per segon en tres llacs concèntrics, amb un sistema de recirculació d'aigua.

En els últims anys, s'ha substituït la il·luminació clàssica per la tecnologia tipus LED pel seu baix consum i la possibilitat d'il·luminar en color. A més, des del 2010 la Font Màgica utilitza aigua freàtica en el seu funcionament.

Consulta els horaris de funcionament de l’espectacle de llum i color de la Font Màgica, una instal·lació única d'aigua i llum que rep cada any 2,5 milions de visitants i és una icona de la ciutat reconeguda internacionalment.

La Font Màgica té uns 7.000 milions de combinacions possibles d'aigua i llum gràcies a la possibilitat que té de conjugar els elements hidràulics i d'il·luminació de què disposa. Consulta les coreografies programades de la font.

Barcelona - La Font Màgica de Montjuïc
Barcelona - La Font Màgica de Montjuïc

Barcelona - La Font Màgica de Montjuïc
Barcelona - La Font Màgica de Montjuïc

Barcelona - La Font Màgica de Montjuïc


Per a més informació feu click aquí


 

Població: Barcelona

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Cardona - Festa de la Sal 2023
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web