Rehabilita, Setmana i Fira de la Rehabilitació a Barcelona

Propera edició: 14/10/2019 a 20/10/2019

Un any més, i ja en van cinc, es porta a terme la Setmana de la Rehabilitació del 15 al 21 d’Octubre, un esdeveniment enfocat ciutadans i professionals per tal de buscar les millors solucions i millores possibles per els nostre habitatges, promovent el manteniment i la seva possible rehabilitació. Concretament, el programa convoca més de 70 ponents durant les jornades, que tindran lloc al CAATEEB i al Palau Robert de Barcelona per debatre sobre fórmules que permetin als ciutadans accedir a un habitatge socialment digne, econòmicament accessible i ambientalment sostenible.

Durant el cap de setmana del 20 i del 21 d’octubre el Passeig Lluís Companys de Barcelona acollirà la Fira de la Rehabilitació. Serà un espai divulgatiu on empreses i entitats del sector ens mostraran les solucions i els grans avenços que tenim a dia d’avui en la rehabilitació i el manteniment dels edificis.

Hi podrem trobar múltiples activitats per ajudar a comprendre els beneficis de la rehabilitació, millorar la qualitat de vida, millorar energèticament els habitatges, millorar la accessibilitat... tot participant i jugant amb tota la família. Diversos espais de creació de coneixement col·lectiu per a  totes les edats.

Per a consultes hi haurà l’oficina de tècnica de la rehabilitació per informar i assessorar als ciutadans des de les administracions públiques i les organitzacions professionals, sobre els ajuts i com els tècnics podem assessorar i treballar per a la rehabilitació y el manteniment.

Totes les activitats són gratuïtes.

Trobareu tota la informació a www.rehabilita.cat

Barcelona - Rehabilita, Setmana i Fira de la Rehabilitació (Foto: www.rehabilita.cat)
Barcelona - Rehabilita, Setmana i Fira de la Rehabilitació (Foto: www.rehabilita.cat)


 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web