Festa del Most a Matadepera

Propera edició: 18/10/2019 a 19/10/2019

Matadepera Comerç amb la col·laboració de l’Ajuntament de Matadepera organitza pels dies 19 i 20 d’octubre la segona edició de la “Festa del Most”, un seguit de convocatòries que pretenen fer homenatge a la verema, activitat que va perdurar des del segle XVII ­fins a la primera meitat del segle XX. L’objectiu és gaudir de la cultura del vi i fer d’aquesta celebració un referent prestigi any rere any.

Matadepera - Festa del Most (Foto: www.matadepera.cat)
Matadepera - Festa del Most (Foto: www.matadepera.cat)


 

Espectacles

DIVENDRES 19 D'OCTUBRE

A les 7 de la tarda, primer acte de maridatge al Casal de Cultura. Hi haurà una ponència que anirà a càrrec de l’historiador Joan Comasòlivas i que portarà per nom “Un món perdut”.

A 2/4 de 9 de la tarda, a la Plaça de les Arts, hi haurà un Maridatge de vins amb Platets a càrrec de restauradors del poble. El preu és de 20 €uros per persona, la compra es va a Vinalium (Carrer Sant Joan 70), i la convocatòria està tancada a un màxim de 60 persones.


DISSABTE 20 D'OCTUBRE

Al carrers més cèntrics de Matadepera, des de les 10  del matí i fins les 2 de la tarda, hi haurà un tast de vins i tastets; una passejada de cavalls a la plaça de les Arts, activitats infantils a la plaça del frontó i plaça de l’església, i una trepitjada tradicional de raïm a la Plaça de Cal Baldiró.

A les 10, una excursió, “Camí de la Pedra Seca”. Sortida des de la plaça de la Pedra Seca (davant el camp de futbol), amb un recorregut per diferents punts d’interès vinícola i fins el centre del poble.

A 2/4 de 8 de la tarda, a la plaça de Cal Baldiró, “Pintxos amb swing”.

 

Centre informacio 1

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Matadepera

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Matadepera - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web