Fira Medieval de Pubilla Cases a l'Hospitalet de Llobregat

Propera edició: 17/10/2020 a 18/10/2020

L'Hospitalet de Llobregat - Fira Medieval de Pubilla Cases


Pubilla Cases s’engalana amb la fira medieval

L’avinguda Tomás Giménez, al barri de Pubilla Cases de L’Hospitalet de Llobregat, serà l’escenari de la fira medieval d’aquest racó de la ciutat. Durant tot el cap de setmana del 19 i 20 d’octubre (d’11 a 23 h), la fira proposarà als seus visitants un viatge a l’època medieval amb activitats que convidaran a transportar-se amb la imaginació al passat, com ara el teatre, la gastronomia, la música medieval, l’animació i l’artesania. Junt amb l’avinguda Severo Ochoa i la plaça de la Bòbila, l’avinguda Tomás Giménez és un dels principals nuclis dinàmics de Pubilla Cases.

La Fira Medieval de Pubilla Cases, coorganitzada pel Districte IV-V i la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, té com a objectius, per una banda, desenvolupar una activitat lúdica per a la pròpia satisfacció dels veïns de Pubilla Cases i voltants, i per altra, incidir en el foment d’activitats que promoguin l’arribada de visitants i turistes a totes les àrees de la ciutat, més enllà dels pols tradicionals d’atracció com ara el recinte Gran Via Fira de Barcelona i el turisme de negocis que genera al seu voltant.

Tot plegat ha de comportar, de forma paral·lela, altres impactes positius, com ara la dinamització del comerç local amb la participació directa del sector a la fira.


Lloc: Av. de Tomás Jiménez, entre carrer del General Manso i carrer d’Empúries. L’Hospitalet de Llobregat.

 

Centre informacio 1

Diputació

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
L´Hospitalet de Llobregat - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web