L'Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona

Propera edició: 11/11/2024 a 17/11/2024

Barcelona - L'Alternativa, Festival de Cinema Independent


APOSTEM PER LA LLIBERTAT CREATIVA, LA INNOVACIÓ I EL COMPROMÍS ÈTIC I ESTÈTIC

El Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa, arriba enguany aquest any a la 30a edició. Sis lustres oferint a la ciutadania i als professionals una oportunitat única de conèixer i gaudir de projeccions i activitats que defensen la independència creativa de l’autor, la diversitat, la innovació, la llibertat, el compromís i la reflexió.

Aquest any, tornem a apostar per una edició híbrida: projeccions i activitats presencials i una selecció de films disponibles a Filmin.

L'Alternativa té tres seccions competitives a l’Alternativa Oficials: Nacional, Llargmetratges Internacionals i Curtmetratges Internacionals.

L’Alternativa Paral·leles presenta homenatges, estrenes, obres de cinematografies poc conegudes i de nous creadors i programa familiar.

Per la seva banda, l’Alternativa Hall ofereix una programació gratuïta i diversa, projeccions, actuacions i debats al Hall del CCCB.

ESPAIS DE TROBADA, REFLEXIÓ, FORMACIÓ, PARTICIPACIÓ I CELEBRACIÓ

A més de projeccions, l’Alternativa Activitats proposa seminaris, masterclasses, debats amb autors, taules rodones, performances, tallers de creació per a nens i adults, i els seminaris d’Escoles de Cinema.

L’Alternativa Pro organitza jornades, tallers, masterclasses, trobades i Cinema Pendent, un conjunt d’activitats de suport al desenvolupament de projectes audiovisuals i cinematogràfics.

Per a més informació

 

Població: Barcelona

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web