L'Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona

Propera edició: 11/11/2019 a 17/11/2019

El Festival de Cinema Independent de Barcelonal’Alternativa, celebra la seva 25a edició del 12 al 18 de novembre. Després de vint-i-cinc anys reivindicant el cinema més lliure, innovador i compromès, s’ha convertit en un dels festivals cinematogràfics més longeus de Barcelona.

El festival és un punt de trobada que fomenta el diàleg, el debat, la participació activa i la formació, així com un espai de celebració, tant per a públic general com per a professionals, estudiants, seguidors del cinema independent i públic familiar. L’Alternativa compta amb dues seccions oficials competitives de llargmetratges i curtmetratges, i també amb seccions paral·leles. El festival celebra els seus 25 anys amb projeccions, seminaris i activitats entorn dels seus convidats: una selecció de dones muntadores i el director Boris Lehman. Les seccions paral·leles es completaran amb la secció Panorama, de produccions nacionals, i la secció Petits Experiments, amb cinema per als més joves de la casa. Alhora L’Alternativa ofereix una completa programació gratuïta, rica i diversa, cada tarda al Hall del CCCB, que aquest any acull una secció especial de curtmetratges dels 25 anys d’història del festival.

A més, l’Alternativa facilita espais per a la formació i el debat, amb una masterclass, tallers de creaciótaules rodones i tallers per a escoles. La secció l’Alternativa Professionals, per la seva banda, celebrarà la 9a Jornada de l’Alternativa Professionals i les sessions d’assessorament de projectes Mentoring Projects.

La seu central tornarà a ser el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), juntament amb la Filmoteca de Catalunya, a les quals se sumen el cinema Zumzeig i l’espai NOOK. Així mateix el festival comptarà amb la plataforma digital de vídeo a la carta Filmin, en què es podrà veure una selecció dels films d’aquesta edició.
 

Per a més informació

Barcelona - L'Alternativa, Festival de Cinema Independent


 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web