L'Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona

Propera edició: 08/11/2021 a 14/11/2021

L'ALTERNATIVA 2020 PRESENTA UN FESTIVAL HÍBRID, PRESENCIAL I ONLINE

El Festival de Cinema Independent de Barcelona, l'Alternativa, arriba aquest any a la 27a edició. L'Alternativa 2020 estrenarà format híbrid, presencial i online, i se celebrarà del 16 al 29 de novembre en diferents espais de Barcelona i a la plataforma Filmin.

Serà una nova oportunitat de descobrir i gaudir de projeccions i activitats que defensen la independència creativa de l'autor, la diversitat, la innovació, la llibertat, el compromís i la reflexió.

L'Alternativa té tres seccions competitives a l'Alternativa Oficials: Nacional, Llargmetratges internacionals i Curtmetratges internacionals. L'Alternativa Paral·leles presenta homenatges, estrenes, obres de cinematografies poc conegudes i de nous creadors i programa familiar. Per la seva banda, l'Alternativa Hall ofereix hores de programació diversa, projeccions, actuacions i debats al Hall del CCCB.

A més de projeccions, l'Alternativa Activitats proposa masterclassestallers, una finestra oberta a les escoles de cinema i una oportunitat de descobrir el cinema expanditL'Alternativa Professionals organitza les 11es Jornades Professionals [2019] i el 8è Mentoring Projects.
 

Per a més informació 

Població: Barcelona

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web