Fira de Nadal de Lliçà d'Amunt

Propera edició: 14/12/2019 a 15/12/2019

La XIX Fira de Nadal i Entitats de Lliçà d'Amunt tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 de desembre, enguany a la seva ubiació original, al barri de l’Aliança.

Lliçà d'Amunt - Fira de Nadal (Foto: Ajuntament de Lliçà d'Amunt)
Lliçà d'Amunt - Fira de Nadal (Foto: Ajuntament de Lliçà d'Amunt)

(Fotos: Ajuntament de Lliçà d'Amunt)
 

19a edició de la Fira de Nadal, que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Aquesta fira tornarà a la ubicació de sempre, al barri de l’Aliança, però es farà dins de la zona d’aparcament del carrer de l’Aliança. L’horari serà el dissabte de 10h a 14h i de 16h a 20.30h, i el diumenge de 10h a 14h.

Hi haurà parades de decoració, alimentació, roba, regals, productes de tradició nadalenca, etc., i algunes novetats.

Per completar la fira, l’Ajuntament convida a petits i grans a fer cagar etió, el dissabte 15 de desembre, a partir de les 17.30h, al mateix aparcament del carrer de l’Aliança. I, per col·laborar amb La Marató de TV3, enguany dedicada al càncer, es donarà opció a les famílies d’introduir 1€ en una guardiola que hi haurà preparada amb aquesta finalitat.

Per aquest mateix dia, l’Ajuntament ha organitzat una xocolatada popular, a les 18h, també a l’aparcament del carrer de l’Aliança.

Al voltant de la Fira de Nadal, per al diumenge 16 de desembre, algunes entitats locals també han organitzat activitats: Dins de la campanya “Nadal per a tothom”, Càritas Parroquial i la Parròquia de Sant Julià, amb la col·laboració d’altres entitats locals, portarà a terme la Fira de l’Escudella, amb l’objectiu de recollir diners per poder oferir lots de Nadal a les famílies del poble amb dificultats econòmiques. Enguany tindrà lloc a l’aparcament del carrer de l’Aliança. La preparació de l’escudella començarà a les 7 del matí per poder estar a punt al migdia. Per un preu simbòlic de 3,50€ es podrà gaudir d’un plat d’escudella de galets i pilota. També hi haurà una caixa per fer donació de productes nadalencs (torrons, neules, etc.). I Càritas vendrà números per a la Loteria de Nadal i espelmes solidàries. També han organitzat una trobada esportiva solidària de dance fitness a les 10.30h.

Per altra banda, la Coral l’Aliança oferirà una cantada de Nadales, a les 11.30h, al mateix aparcament del carrer de l’Aliança. I, Tocats per la sardana ha organitzat una audició i ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Granollers, a les 12h, al mateix emplaçament, com a cloenda del taller de sardanes que ha portat a terme durant els diumenges dels mesos de novembre i desembre.

Aquest diumenge 16 de desembre també hi ha programat un espectacle infantil dins de la programació d’espectacles infantils que organitza l’ateneu l’Aliança amb la col·laboració de l’Ajuntament. I, l’Escola de Música de la Vall del Tenes oferirà un concert d’orquestres, combos i corals, que mostraran el treball realitzat aquest darrer trimestre; serà a les 17.30h, a l’ateneu l’Aliança.


Per a més informació
 

 

Centre informacio 1

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Lliçà d'Amunt

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Lliçà d´Amunt - Ajuntament
Lliçà d´Amunt - LLAC
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web