Festa de la Cassola de Vinya i Olla de Murri a Vilanova d'Espoia (La Torre de Claramunt)

Propera edició: 10/11/2019

L'11 de Novembre us esperem a Vilanova d'Espoia per celebrar la 5a Festa de Vilanova d'Espoia, una festa que recull gastronomia, oficis i tradicions.

Una vegada més, la Torre de Claramunt fa un homenatge a les seves arrels i al llegat de tots aquells que durant molts anys van treballar a la vinya, posant en valor elements tradicionals com la cuina de vinya .

Des de primera hora del matí de diumenge i amb foc de llenya, es cuinaran tots dos menjars; la Cassola de Vinya i l'Olla de Murri. Per a participar de les degustacions caldrà adquirir un tiquet, a partir de dilluns 29 octubre, al preu de 8 euros, que donarà dret a provar la Cassola de Vinya i l'Olla de Murri, acompanyat de vi o cava de la terra i també uns bombons de postres.

Al llarg del matí totes les persones podran gaudir de tallers d'oficis tradicionals com és el cisteller, el bufador de vidre i el ferrer. Els més menuts participaran en un taller experimental en el qual accedeixen a l’interior d’un galliner i donen de menjar a les gallines. En un racó hi ha un ponedor i podran recollir un ou. També podran participar en un taller de munyir una vaca, una reproducció de dimensions reals.

Pels més petits també s’han programat diferent activitats: tallers de pintura al vi, de mandales, de manualitats.

A més, al llarg del matí totes les persones interessades podran tastar el vi i el cava dels productors de proximitat.

Per a més informació: www.latorredeclaramunt.cat

La Torre de Claramunt - Festa de la Cassola de Vinya i Olla de Murri a Vilanova d'Espoia


 

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web