Scan Tarragona, Festival Internacional de Fotografia

Propera edició: 15/10/2020 a 06/12/2020

Del 18 d’octubre al 9 de desembre de 2018, Tarragona serà l’escenari de la 7ena edició del Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, que organitzen l’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya. El projecte està dirigit per la Fundació Forvm per a la Fotografia.

SCAN Tarragona és un festival de caràcter obert i vocació internacional, que acull iniciatives de procedència múltiple, pública i privada, i que es caracteritza per la promoció i divulgació de la fotografia com a mitjà d’expressió.

Al mateix temps, és el punt de trobada del sector de la fotografia de creació i, sobretot, fa possible que el públic general gaudeixi d’una interessant oferta d’exposicions i activitats entorn de la imatge i del fet fotogràfic.

SCAN Tarragona compta amb la participació fidel i entusiasta dels agents culturals del país i de la ciutat que l’acull: institucions i entitats, museus i fundacions, responsables d’espais culturals o artístics i centres d’ensenyament. Tots ells nodreixen el programa del festival amb continguts d’alta qualitat i interès artístic.

Des de la darrera edició realitzada el 2016, la seu principal del festival es troba als Tinglados del Port de Tarragona que acullen l’exposició Talent Latent i la trobada professional Full Contact. La resta d’activitats es desenvolupen en diferents espais de la ciutat, entre d’altres la Fundació Forvm, el Museu d’Art Modern, el Teatret del Serrallo o l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona.

Per a més informació: www.scan.cat

Scan Tarragona, Festival Internacional de Fotografia (Foto: www.scan.cat)
Scan Tarragona, Festival Internacional de Fotografia (Foto: www.scan.cat)

Scan Tarragona, Festival Internacional de Fotografia (Foto: www.scan.cat)
Scan Tarragona, Festival Internacional de Fotografia (Foto: www.scan.cat)


 

Població: Tarragona

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Tarragona - Ajuntament
AMIC - Generalitat - PATRIMONI CULTURAL AMB ELS 5 SENTITS (lateral esquerra tot el web)
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l´Ebre amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web