Setmana del Còmic de Tarragona

Propera edició: 18/11/2019 a 24/11/2019

La Setmana del Còmic de Tarragona celebra l’11a edició del 19 al 25 de novembre. L’Antiga Audiència tornarà a ser l’epicentre del món del còmic de la mà del col·lectiu Delirópolis, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Les jornades aposten per la divulgació del còmic com a art i contenidor cultural a través de conferències, exposicions i projeccions. L’objectiu principal del col·lectiu Delirópolis és el de promoure el còmic com a vehicle cultural i reivindicar la condició artística d’aquesta modalitat expressiva, així com crear un instrument que permeti a professionals i amateurs publicar els seus treballs i donar a conèixer la pròpia obra. 

Entre les propostes d’aquesta nova edició, destaquen la conferència d’Enrique Sanchez Arbulí, guionista de còmic i traductor, el dimarts 20 de novembre a l’Antiga Audiència. El divendres 23, serà el torn de Daniel Torres que explicarà com va gestar una de les seves obres amb “De cómo Picasso encargó una historieta: Picasso en la Guerra Civil”. El programa també compta amb un recorregut pel paper de la dona en el món del còmic, a càrrec de Ramon Sarlé i, a l’Espai Jove Kesse, l’il·lustrador David Pugliese impartirà un taller de tècniques d’il·lustració de còmic el dissabte dia 24 de novembre.

El cartell d’aquesta nova edició és obra de Daniel Torres on combina la imatge de Roco Vargas, l’aventurer espacial creat per l’autor als anys 80, amb la il·lustració de Tarragona en l’època romana.

Tarragona - Setmana del Còmic


 

Població: Tarragona

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web