Mercat de l'Home dels Nassos de Llívia

Propera edició: 30/12/2021

Alimentació, regals i decoració al Mercat de l’home dels nassos de Llívia

Com ja és tradició a Llívia, abans d’acabar l’any se celebra el Mercat de l’home dels nassos. Serà durant tot el dia 30 de desembre a la zona de les Escoles Jaume I. Enguany el mercat arribarà a la 9a edició aplegant més d’una vintena de parades d’artesania, decoració, joguines i també alguns productes alimentaris selectes.

Des de fa uns quants anys, cada 30 de desembre, Llívia celebra un mercat recordant la llegenda de l'Home dels Nassos. En l'edició d'enguany, les diferents parades de productors agroalimentaris i d'artesania no alimentària s’ubicaran a la zona de les escoles Jaume I, tot i que hi haurà un espai alternatiu en cas de pluja.

Regals per a tots els gustos i butxaques, elements de fusta i de qualitat, decoració nadalenca i per a la llar feta a mà, original i única, i també algunes parades de productes agroalimentaris de qualitat, ompliran de colors les darreres hores d’aquest any 2018 a la Cerdanya.

Durant tot el dia, a més, a l’entorn del mercat hi haurà diferents activitats d’animació infantil, per tal que la mainada gaudeixi de la jornada, sobretot tenint en compte que l’excusa per a aquest mercat d’artesania, que arriba ja a la vuitena edició, és la llegenda de l’home dels nassos. Es tracta d’un personatge mitològic català que suposadament té tants nassos com dies li queden a l'any. Tradicionalment, se solia explicar a la mainada que en el darrer dia de l’any sortia l'home dels nassos, una persona amb tants nassos com dies li quedaven a l'any. Als pobles petits, es deia que aquest havia estat vist a l'església, bevent de la pica de l'aigua beneïda.

Així, els assentadors del mercat lluiran per a la ocasió uns nassos ben vistosos, per cridar l’atenció de la mainada.

Llívia - Mercat dels Nassos 

Centre informacio 1

Població: Llívia

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Llívia - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web