Diades Castelleres de la Colla Capgrossos de Mataró

Propera edició: 18/07/2021

Al llarg de l’any els Capgrossos celebren dues diades castelleres destacades a la ciutat. Per la festa major se celebra la Diada de Les Santes, una jornada castellera a la plaça de Santa Anna, en què participen la colla local i dues colles de fora convidades. I al final de la temporada, a principis de novembre, els Capgrossos celebren la seva pròpia diada, que des del 2011 s’anomena Diada Castellera Mariona Galindo Lora, en homenatge a la nena que va morir el 2006 en caure d’un castell durant la Diada de Les Santes. 

Els Capgrossos de Mataró és una de les colles de gamma extra que hi ha a Catalunya. Fundada el 1996, va ser la primera colla castellera del Maresme. Porten camisa de color blau marí i els seus millors castells són el 2 de 9 amb folre i manilles, el pilar de 8 amb folre i manilles carregat, el 3 de 9 amb folre, el 4 de 9 amb folre i el 5 de 9 amb folre. Actualment ja té més de 1.000 socis.

Text: Ajuntament de Mataró

Mataró - Diades Castelleres de la Colla Capgrossos (Foto: Ajuntament de Mataró)
Mataró - Diades Castelleres de la Colla Capgrossos (Foto: Ajuntament de Mataró)


 

Centre informacio 1

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Mataró

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Mataró - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
AMIC - Generalitat de Catalunya - Violència masclista (lateral tot el web)
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació Barcelona (tots els portals) 2020
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l�Ebre amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web