Diades Castelleres de la Colla Capgrossos de Mataró

Al llarg de l’any els Capgrossos celebren dues diades castelleres destacades a la ciutat. Per la festa major se celebra la Diada de Les Santes, una jornada castellera a la plaça de Santa Anna, en què participen la colla local i dues colles de fora convidades. I al final de la temporada, a principis de novembre, els Capgrossos celebren la seva pròpia diada, que des del 2011 s’anomena Diada Castellera Mariona Galindo Lora, en homenatge a la nena que va morir el 2006 en caure d’un castell durant la Diada de Les Santes. 

Els Capgrossos de Mataró és una de les colles de gamma extra que hi ha a Catalunya. Fundada el 1996, va ser la primera colla castellera del Maresme. Porten camisa de color blau marí i els seus millors castells són el 2 de 9 amb folre i manilles, el pilar de 8 amb folre i manilles carregat, el 3 de 9 amb folre, el 4 de 9 amb folre i el 5 de 9 amb folre. Actualment ja té més de 1.000 socis.

Text: Ajuntament de Mataró

Mataró - Diades Castelleres de la Colla Capgrossos (Foto: Ajuntament de Mataró)
Mataró - Diades Castelleres de la Colla Capgrossos (Foto: Ajuntament de Mataró)


 

Centre informacio 1

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Mataró

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Mataró - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web