Batalla Monumental. Vota per les muralles de Cervera

Tecnocampus Mataró ***

Visita Virtual

PODEU VISITAR-LO VIRTUALMENT EN 360º
 


Les instal·lacions del Tecnocampus ocupen prop de 50.000 m2.  L'edifici consta de tres espais diferenciats. El principal és l'edifici TCM1, on tenen la seu el centre tecnològic Cetemmsa i els tres centres universitaris adscrits a la Universitat Pompeu Fabra, dels quals és titular la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme. Els edificis TCM-2 i TCM-3 inclouen una incubadora d'empreses en règim de lloguer d'espais.

Tecnocampus Mataró
Tecnocampus Mataró
Tecnocampus Mataró

Les instal·lacions, obra de l'estudi d'arquitectura MBM (Josep Martorell, Oriol Bohigas i David Mackay), van ser inaugurades el 2010, i estan formades per una zona de campus, que es la seu de les diferents escoles superiors, i una zona de parc, que es seu d’un centenar d’empreses innovadores.
Tecnocampus Mataró
Tecnocampus Mataró

L’edifici del campus és, a més, la seu de CETEMMSA, centre de transferència tecnològica i recerca aplicada molt vinculat a l’àmbit industrial, teixits intel·ligents, printed electronics i wearable. L’edifici del parc és la seu de la Fundació TicSalut, centre de referència en Tecnologies de la Informació i la Comunicació aplicades a la salut i a l’entorn sanitari a Catalunya.
Tecnocampus Mataró
Tecnocampus Mataró

Les aules, totes elles equipades amb clima, àudio i vídeo, a més de xarxa i accés per a portàtils, permeten fer un ús intensiu de la xarxa com element pedagògic. Les intensificacions, en grups reduïts, es fan en espais de seminaris i en els 12 laboratoris.

Text extret de: tecnocampus.cat 

Població: Mataró

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Mataró - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Cellers i Caves del Penedès
Tornen les Calçotades 2021-2022
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web