Festival de FoodTrucks a Amposta

Propera edició: 02/04/2022 a 03/04/2022

Amposta - Festival de FoodTrucks


Prop d’una vintena de caravanes de menjar, deu tipus de cerveses artesanes a la Fira de la Cervesa Artesana, el Mercat Vintage i el CraftyDay, una concentració de vespes clàssiques i exposició de Harley Davidson i de cotxes clàssics, exhibicions de circ i moltes activitats més ambientades en l’estètica dels anys 60 ompliran els dies 6 i 7 d’abril el Parc dels Xiribecs d’Amposta.

Serà dins la quarta edició del Festival FoodTrucks d’Amposta que enguany arriba amb una gran novetat: s’allarga a dos dies. "Teníem moltes demandes de persones que en dissabte no podien participar i ens demanaven que ho ampliéssim a diumenge", assenyala l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, tot posant en valor que Amposta va ser un dels primers municipis de les Terres de l’Ebre en organitzar una activitat d’aquestes característiques, "i en un espai com el parc dels Xiribecs, idoni per aquest tipus d’esdeveniments". "A més, aquest tipus d’activitats també dinamitzen econòmicament la nostra ciutat", afegeix l’alcalde, un fet que també posa en valor la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, qui també assenyala que a la zona del Mercat vintage i el CraftyDay, hi haurà prop d’una vintena de parades d’artesania i també de comerç de la ciutat.

Així, enguany, el Festival FoodTrucks s’obrirà a les dotze del migdia del dissabte 6, fins a les dotze de la nit, i el diumenge 7 anirà de les deu del matí a les set de la tarda. A més de la zona de caravanes de menjar i de les parades d’artesania i antiguitats; el programa d’activitats es complementa "amb actuacions de quatre escoles de ball de la ciutat, que faran actuacions ambientades en l’estètica pin-up", en paraules del regidor de Festes i Mitjans de Comunicació, Ramon Bel, qui també assenyala que la jornada del dissabte acabarà amb la projecció de la pel·lícula Hairspray, amb una nova edició de cinema a la fresca.

Diumenge 7, el programa es complementarà amb les activitats del Dia mundial del circ, organitzades per l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta. El seu director, Jordi Príncep, assenyala que hi haurà tallers de circ, exhibicions de diferents disciplines i actuacions d’artistes convidats. "Tot plegat per posar de relleu que el circ és cultura i que la cultura ens fa millors persones", clou.

 

PROGRAMA D’ACTIVITATS


Dissabte 6 d’abril


12 h  Obertura Festival de FoodTrucks, Mercat Vintage, Crafty Day i Fira de la Cervesa Artesanal. Exposició de Harley Davidson, cotxes clàssics i discjòquei en directe tot el dia

12.30 h  Concentració de Vespes Clàssiques, a càrrec de Vespa Moto Club Terres de l’Ebre

12 a 14 h  Actuació The Country Sheriffes

17 a 18 h  Actuació escola de ball esportiu Quick Dance

20.30 a 22 h  Concert del grup "TAVERNA TEQUILA"

22 a 24 h  Cinema a la gespa: "Hairspray"


Diumenge 7 d’abril


10 h  Obertura Festival de Food Trucks, Mercat Vintage, Fira de la Cervesa Artesanal. Exposició de Harley Davidson i cotxes clàssics.

10 a 13 h  Dia mundial del Circ amb ETCA

13 a 14 h  Actuació Espai Polivalent Bombolles

17 a 19 h  Exhibició escola de ball Making Dance ( JAM de Lindy Hop i actuacions de Jazz Steps)

 

Centre informacio 1

Població: Amposta

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Amposta - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web