El Griu de Canet de Mar

El Griu de Canet de Mar


Un passeig per la història de Canet

Un joc interactiu per a tota la família.


 

  • Per començar a jugar poden passar per l’Oficina de Turisme i recollir el mapa.
  • Per jugar és imprescindible disposar d’un smartphone amb giroscopi, connexió de dades 3G o 4G, bateria carregada i GPS activat.
  • La Griumcana consisteix en completar el llistat de preguntes del mapa/guia mitjançant les pistes del punts assenyalats en el mòbil.
  • Un cop completat tot el recorregut i contestades les preguntes, obtindràs el nom del Griu i del mariner del conte. Si passes per l’Oficina de Turisme també rebràs un petit obsequi.


LA GRIUMCANA
El joc consisteix a completar el llistat de preguntes del mapa mitjançant les pistes dels punts geoposicionats de color blau.
- Localitzat el primer punt, camina fins a arribar-hi (t'ajudarà la brúixola del mòbil), selecciona el punt i pressiona sobre els botons que et proporcionen més informació.
- Comença a esbrinar pistes. Per això hauràs de cercar la resta de punts i apropar-t'hi. No hi ha un ordre preestablert, pots fer el camí de la manera que vulguis.
- Quan arribis a cadascun dels punts, llegeix-ne o escolta'n atentament la informació. La pregunta i la resposta estaran relacionades amb aquella posició geogràfica.
- Escriu la resposta al lloc corresponent del mapa.
- Un cop completat tot el recorregut i contestades les preguntes, obtindràs el nom del griu i del mariner del conte. Si envies la resposta al correu electrònic turisme@canetdemar.cat rebràs una sorpresa.

GRIUWATCHING
De la mateixa manera que el birdwatching és el joc de buscar i reconèixer ocells, et convidem a buscar els animals de Canet, grius inclosos. Juga amb els teus amics a trobar-los, omple la taula que trobaràs al mapa. Cada icona representa un espai on hi ha un llistat amb claus que caldrà anotar en el mapa segons l'animal que trobis. Qui més en troba i qui més punts fa, guanya.
A més tens tres punts, especials per la quantitat d'animals que trobis: la riera Sant Domènec, el Cementiri i la Misericòrdia. Pots jugar a trobar-los en el mínim temps possible o seguir les instruccions del seu smartphone.

GRIUCACHING
El geocaching és l'activitat d'amagar i trobar "tresors", a qualsevol lloc, amb l'ajuda del GPS del teu smartphone. Canet en té uns quants, de tresors. Representats amb una icona de color verd, l'aplicació permet accedir a la pàgina web oficial de geocaching. Aquest amagatall està disponible per a tota la comunitat de cercadors d'arreu del món.
Selecciona el punt de geocaching amb Layar, camina-hi i interactua amb les possibilitats que t'ofereix, tot accedint a l'enllaç oficial, on disposes de la informació imprescindible per trobar el cache.
 

Centre informació 1

Població: Canet de Mar

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Canet de Mar - Ajuntament
On Menjar a Canet de Mar (Restaurants)
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web