|
Del 6 al 8 de novembre, Barcelona esdevé la capital gastronòmica on conèixer totes les novetats del sector. Més de 6.000m2 d'exposició en la millor plataforma de negoci per les empreses i professionals de l'hostaleria la gastronomia. Sessions i demostracions de cuina amb degustació final dels plats que s'elaboren. Casos d'èxit de la mà dels seus protagonistes. L'Auditori permet gaudir en directe les ponències dels xefs més prestigiosos. L’espai multidisciplinari de les noves tendències. Debats, conferències i taules rodones protagonitzades per experts en sostenibilitat, innovació alimentària, noves tecnologies i màrqueting, entre altres matèries. Els espais on formar-te de la mà dels millors professionals del sector. Descobreix les tendències vinculades al món del vi. L'espai de les tendències del món líquid i la mixologia aplicada al món bar i la gastronomia. Cocteleria, destil·lats prèmium, begudes saludables, cafès d'especialitat... I un any més, la pastisseria i la rebosteria tindran un paper destacat al Fòrum Dolç. |