Festivalet de Circ de Manresa

Propera edició: 06/09/2024 a 07/09/2024
Manresa - Festivalet de Circ


El Festivalet neix al 2018 gràcies a l'empenta d'un grup de professionals del circ de la comarca del Bages, amb l'objectiu d'apropar una mica més el circ a la ciutat i convertir-la en un aparador cultural.

La ciutat de Manresa esdevé ja des dels darrers anys una ciutat referent del circ a Catalunya, gràcies al projecte formatiu que ofereix LaCrica i a la programació dels equipaments municipals: Teatre Kursaal i Teatre Conservatori.

Diuen que el número cinc és el signe de l’acció i la inquietud, que és símbol de llibertat, d’adaptabilitat i l’esperit aventurer, de noves i visionàries idees, de pensaments ràpids, curiosos i exploradors. També el cinc és el número de la fortuna, la màgia i l’aventura.

Aquesta definició és molt propera al cinquè Festivalet de Circ de Manresa, d’enguany. Un acte que aposta pel Circ i que representa una suma col·laborativa entre entitats culturals, la potencialitat del territori, que s’adreça a tota la ciutat i a tota la ciutadania.

En aquesta cinquena edició, trobarem una programació ben variada, amb espectacles multidisciplinaris de qualitat, amb llenguatges escènics molt diferents: des del circ més clàssic, fins a propostes més contemporànies. Tindrem la participació de companyies catalanes i estrangeres, que faran de l’Anònima un espai de convivència, ple d’energia, risc, art i cultura.

I per molts anys!!

Per a més informació i programació (enllaç)

 

Centre informació 1

Població: Manresa

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Manresa - Ajuntament
On Menjar a Manresa (Restaurants)
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web