Arboretum de Vidrà

Vidrà - Arboretum
Vidrà - Arboretum

A l’entorn dels carrer nous de Vidrà, la natura i l’home hi ha posat al llarg de molts anys un reguitzell d’arbres més o menys singulars. Aprofitant aquests arbres s’ha condicionat un recorregut cultural que els mostren i els expliquen. Disposeu d’una vintena d’arbres de diferents espècies, unes pròpies d’aquest rodal, altres incorporades per la voluntat de l’home. Al peu dels arbres seleccionats trobareu el rètol corresponent i la informació que l’identifica i l’explica.
Vidrà - Arboretum
Vidrà - Arboretum
Vidrà - Arboretum

L’Arborètum de Vidrà és un itinerari de poc més de mil cinc-cents metres que recorre en cercle el nucli modern de Vidrà. És una passejada de poc més d’una hora, en el qual ens trobem uns 20 arbres i arbustos autòctons, senyalitzats amb una fita i amb la seva explicació corresponent. Els espècimens que estan catalogats i marcats amb una placa són: pi, saüquer, om, tell, roure martinenc, castanyer d’índies, freixe, pollancre, perer, salze, arç blanc, blada, auró blanc, faig, boix, alzina, noguera, plàtan, xiprer i cedre.
Vidrà - Arboretum
Vidrà - Arboretum
Vidrà - Arboretum

L’itinerari compta amb dos miradors, el mirador de la Creu de l’Arç i el mirador de Santa Bàrbara. 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Vidrà - Ajuntament
Santa Fe del Penedès - Cava Forns Raventós
Moja - Cavas Hill
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l´Ebre amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web