Cuida't, Fira de l'Esport i la Vida Saludable a Bellpuig

Propera edició: 20/11/2021 a 21/11/2021
Bellpuig - Cuida't, Fira de l'Esport i la Vida Saludable


Neix a Bellpuig la nova Fira Cuida’t, la primera fira de l’Esport i de la vida saludable.

Aquests darrers anys Bellpuig ha celebrat la Fira Conserva’t enfocada a l’alimentació saludable i tradicional destacant les conserves com a part del nostre patrimoni culinari de proximitat. L’evolució d’aquesta fira, ens ha portat al fet de posar en valor la necessitat de fer esport com a mitjà prioritari per tenir una vida saludable, potenciar la realització d’activitats esportives com una necessitat vital per a tota la població, tingui la edat que tingui, i per a cadascú en la mesura de les seves possibilitats.

Per aquest motiu, la nova Fira Cuida’t serà una fira participativa també per part de les entitats esportives de la vila, que han programat activitats obertes a tota la població i també als visitants de la Fira. A més, els tallers i xerrades estan molt enfocats a la necessitat de fer esport però també al fet de fer-ne en condicions, valorant riscos i tenint en compte en cada cas les necessitats alimentàries.

Bellpuig - Cuida't, Fira de l'Esport i la Vida Saludable (Foto: Ajuntament de Bellpuig)
Bellpuig - Cuida't, Fira de l'Esport i la Vida Saludable (Foto: Ajuntament de Bellpuig)


Per una correcta alimentació no podem oblidar els productes de proximitat com a base de la nostra dieta. Per aquest motiu, a la Fira trobarem, com sempre,  productes artesanals, de proximitat i saludables com són les conserves.

Així doncs, aquesta serà una fira per a la promoció de l’esport i la vida saludable amb xerrades d’informació i divulgació, tallers de cuina amb productes de proximitat, activitats esportives programades i exposició i venda de productes de proximitat i saludables.

Per a més informació: www.bellpuig.cat/actualitat/agenda/fira-cuidat


 
Població: Bellpuig

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
FonTapa. Menja�t Gelida a tapes!
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web