Fira de Nadal i Mostra del Cava i Escumosos a Ascó

Propera edició: 26/11/2022 a 27/11/2022

Ascó - Fira de Nadal i Mostra del Cava i Escumosos


Els dies  27 i 28  de Novembre de 2021, l’Ajuntament d’Ascó a través de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica organitza la  XII Fira de Nadal.

La Fira de Nadal d’Ascó, és una actuació impulsada des de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament per tal de promocionar el comerç, els productors i l’activitat comercial, amb la voluntat de promoure el creixement econòmic i contribuir a la difusió del patrimoni cultural, les tradicions locals i fomentar la cohesió social. 
 

Els dies  27 i 28  de Novembre de 2021, l’Ajuntament d’Ascó a través de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica organitza la  X Mostra del Cava i Vi Escumós.

La Mostra del Cava i Vi Escumós d’Ascó, és una actuació impulsada des de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ascó per poder realitzar degustacions i venda de caves i vins escumosos, amb la voluntat de promoure el creixement econòmic i contribuir a la difusió de la nostra terra. Les diferents caves que participin podran gaudir d’una plataforma de llançament i promoció per als diversos productes que es presentin d’una manera directa al consumidor.


Us hi esperem!!! 

 

Centre informacio 1

Població: Ascó

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Ascó - Ajuntament
On Menjar a Ascó (Restaurants)
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web