Rodafolk, Festival de Música Tradicional a Roda de Ter

Propera edició: 10/07/2021 a 11/07/2021

Roda de Ter - Rodafolk, Festival de Música Tradicional


Enguany l'edició 2020 del festival Rodafolk ve marcada la situació generada al voltant de la crisi sanitària que hem viscut durant els últims mesos. Des de l'organització vàrem treballar sempre amb la hipòtesi de que si es podia celebrar el festival calia tirar-ho endavant per la responsabilitat amb el públic i amb el sector. Malgrat tot, l'edició d'aquest any, no serà tal i com ens hauria agradat i s'han hagut d'introduir canvis substancials en les dinàmiques del festival.

Primer de tot passem d'un format de cap de setmana, a un format de només un dia, amb dues actuacions una al mati amb la Coloma Bertran & Ju, i una a la tarda amb Germà Negre & Sons essencials. Del cartell en voldríem destacar la qualitat de les propostes, molt en la línia dels espectacles que s'han anat proposant durant la trajectòria del festival.

A banda d'aquests canvis, també s'ha hagut de canviar l'emplaçament, per problemes logístics a l'hora generar un perímetre per  l'espai, i poder efectuar un control d'aforament. Es farà a la zona dels jardins de la Blava, amb un únic accés pel passeig del Ter. Els concerts tindran un aforament limitat, i no es podrà reservar entrada. Demanem al públic que assisteixi als concerts amb suficient anticipació per evitar aglomeracions a l'entrada.

Es farà control de temperatura a l'entrada, es demanarà un contacte telefònic, s'hauran de guardar distancies de seguretat amb la resta de públic assistent, i no es permetrà el ball. Per accedir al recinte serà obligatori l'ús de mascareta fins que s'arribi al seient.

Des de l'organització estem contents i il·lusionats de poder tirar endavant amb el nostre festival, i de participar en la reactivació del sector cultural. Bon Rodafolk a tothom!


 

Centre informació 1

Diputació

Població: Roda de Ter

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Roda de Ter - Ajuntament
AMIC - Generalitat de Catalunya - Fas 6 anys (lateral esquerra tot el web)
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació Barcelona (tots els portals) 2020
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l´Ebre amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web