PUCK Cinema Caravana, curtmetratges a la carta

Propera edició: 20/03/2020 a 11/04/2020

Puck Cinema Caravana


La companyia Tombs Creatius porta ‘a domicili’ petites grans pel·lícules que no veureu a la tele.

Des de fa deu anys, la PUCK Cinema Caravana viatja per tot el territori amb un munt de pel·lícules al maleter. Aquesta singular sala de cinema itinerant, amb capacitat per a set espectadors, era fins ara una proposta de carrer que transformava l’experiència cinematogràfica en una vivència gairebé màgica; durant un temps, però, deixarà la seva vida ambulant per fer temporada als domicilis de les famílies més cinèfiles, amants del cinema d’animació d’arreu del món

Tombs Creatius, companyia d’arts de carrer i artífex d’aquest cinema amb rodes, posa a disposició de les famílies el seu ampli catàleg de curtmetratges i documentals, que ha anat creixent al llarg d’una dècada de trajectòria. Només cal entrar al web de la Caravana i fer una ullada a les diferents categories en què es divideix la seva filmoteca: entre d’altres, la ‘Selecció +0 / Tendresa per mirar amb la boca oberta’ –pensada especialment per a les criatures, plena de color i de tendresa–; la ‘Selecció +3 / Doble ració d’aventures’, amb personatges insòlits i grans emocions; la ‘Selecció +6 / Per a ments despertes que no s’acaben mai les preguntes’, o la ‘Selecció d’Obres Mestres / Reverències als talents de tots els temps’, una categoria gourmet premium, com diu la companyia, que reuneix alguns títols que han entrat amb tot mereixement a l’Olimp del cinema d’autor. A partir d’aquestes seleccions, i d’altres adreçades també als més grans de casa, podeu organitzar-vos un matí o una tarda de cinema familiar a la vostra mida!

PUCK Cinema Caravana us brinda l’ocasió de descobrir petits grans tresors del cinema d’animació internacional. Aprofiteu-la!


PEL·LÍCULES


 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web