Festival Familiar del Solstici, Fira Màgica de Santa Susanna

Propera edició: 15/06/2019 a 16/06/2019

És un festival pensat per a un públic familiar i per gaudir de la cultura en majúscules i apropar al públic diferents disciplines en un mateix espai. Tot això, amanit amb el fil conductor de la salut, és a dir, és un festival què pretén incentivar la qualitat de vida, a través de les bones vibracions, del riure i de la felicitat que ens dona, la música, els humoristes, la màgia, el teatre, els tallers i les conferències, què es mostren dins d'aquest festival, amb la ferma convicció què tots aquests aspectes són generadores de felicitat.

D'aquesta manera es vol aconseguir un punt de trobada de moltes persones, incentivant el consum de productes culturals, innovadors i únics al nostre territori. La interrelació entre públics de totes les edats, què gaudeixen al mateix temps dels mateixos espectacles i serveis. El conèixer diferents i originals espectacles i productes culturals, afavorint la seva visibilització al territori. I l’apropament i creació de sinèrgies entre els artistes, el públic i el festival, originant espais de trobada i intercanvi.Santa Susanna - Fira Màgica (Foto: Ajuntament de Santa Susanna)
Santa Susanna - Fira Màgica (Foto: Ajuntament de Santa Susanna) 

Des de quan
Des de l’any 2004
 

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Santa Susanna

Vols rebre les nostres propostes setmanals?

Subscriu-te!

Envia aquest correu electrònic i rebràs comunicacions electròniques relacionades amb les activitats turístiques, culturals i amb els serveis i activitats que ofereix www.festacatalunya.cat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web