Emporta't a casa la cuina de l'Hospitalet

Propera edició: 19/10/2020 a 16/11/2020

Emporta't a casa la cuina de l'Hospitalet


L’Ajuntament engega la campanya de comunicació “Emporta’t a casa la cuina de L’Hospitalet” per donar suport al servei de menjar a domicili que bars i restaurants de la ciutat ofereixen en el context actual i amb l’objectiu de contribuir a consolidar la transformació del sector.

D’aquesta manera, l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social contribueix a estimular el consum als bars i restaurants de la ciutat, un dels sectors econòmics que més està patint les conseqüències de la pandèmia. La campanya “Emporta’t a casa la cuina de L’Hospitalet” potencia la capacitat dels establiments d’oferir serveis per endur-se el menjar a casa, bé per lliurar a domicili o bé per recollir al local.

Els bars i restaurants que participin en la iniciativa disposen de cartells en l’exterior que fan visible a peu de carrer els serveis que ofereixen de menjar per emportar. 

A més, es posa a disposició de la ciutadania la llista completa i actualitzada dels establiments que disposen d’aquests serveis a través del web http://www.dinamitzaciolocallh.cat/detallNoticia.aspx?12QzhA2Cin9DxKlZ4tL8uq9rVkHbqazC9kvVWqBLSBiSKd0qazB. Actualment hi ha més de 60 bars i restaurants en aquest llistat.

Els establiments interessats en sortir en aquest llistat han d’omplir el formulari en línia en aquesta adreça https://bit.ly/3kLNz9e. Per a qualsevol informació o aclariment, es poden adreçar als telèfons 93 402 69 53 i 93 402 69 49 (de 9 a 14 h) o al correu electrònic turisme@l-h.cat

Pel que fa a les xarxes socials, s’utilitzarà el hashtag #cuinaseguralh, que reforça la seguretat alimentària i sanitària dels establiments de la ciutat.

Un altre element important de la campanya són els vídeos promocionals que presentaran els mateixos restauradors. Així, cada establiment que ho vulgui tindrà un espai per fer difusió de la seva cuina i, més específicament, dels serveis i plats que ofereix per emportar i per repartir a domicili. Aquests vídeos, amb una imatge i formats cohesionats, es publicaran en els perfils de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social i d’altres comptes municipals a les xarxes socials.

Aquesta campanya forma part de les iniciatives que du a terme l’Ajuntament per ajudar el sector de la restauració en l’adaptació a les noves habilitats requerides per subsistir i ser competitius en el mercat de l’hostaleria.
 

Per a més informació (enllaç)

 

Centre informacio 1

Diputació

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

L´Hospitalet de Llobregat - Ajuntament
AMIC - Generalitat de Catalunya - Fas 6 anys (lateral esquerra tot el web)
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació Barcelona (tots els portals) 2020
Diputació de Lleida - Ara Lleida Diputació de Lleida - Patronat de Turisme Patronat de Turisme de Girona Diputació de Barcelona Diputació de Barcelona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l´Ebre amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web