Els Pastorets de Solsona

Propera edició: 25/12/2022 a 06/01/2023

Solsona - Els Pastorets

Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres són els pastorets que tradicionalment s’han representat a Solsona i que Lacetània Teatre porta als escenaris solsonins des de 1982.

Fidels al text i esperit de l’autor, amb els anys han anat incorporant decorats, elements escenogràfics i cançons que ja formen part de l’imaginari col·lectiu de les festes de Nadal a Solsona.

L’any passat us presentàvem uns Pastorets “de resistència” marcats per les estrictes mesures d’aforament i de limitació del nombre d’actors. Tot i que encara no ens hem pogut desempallegar de la pandèmia, de restriccions i confinaments, les mesures d’enguany ens han fet plantejar-nos tornar a fer uns Pastorets que ens permetin recuperar tots els personatges que va imaginar Josep Maria Folch i Torres, amb l’escenografia tradicional i música en directe. Això sí, amb totes les precaucions...

Els pastorets d’aquest any, dirigits per Elis Colell i Cesc Boix, apleguen un total de 44 persones en escena, compten amb un equip tècnic de 14 persones i recuperen les cançons que s’hi cantaven tradicionalment. Uns pastorets que any rere any s’han anat construint amb la il·lusió i amb les aportacions de tots els actors, tècnics i directors que des de 1982 els han portat a escena.

Dies de representació i horari:
26 de desembre de 2021
2 i 6 de gener de 2022

Horari: a les 18 hores

Preus entrades:
General: 8 euros
Fins a 12 anys: 6 euros
Socis/sòcies: 6 euros

Es poden comprar les entrades aquí


 

Centre informacio 1

Població: Solsona

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Solsona - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Rubió - Fira de Nadal i Trobada de Cotxes Clàssics 2022
Desembre a les Piles 2022
La Pobla de Cérvoles - Festa de l�Oli 2022
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web