Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort a Santa Margarida i els Monjos

Propera edició: 20/01/2025 a 07/02/2025

Santa Margarida i els Monjos - Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort

Del 12 de gener al 2 de febrer es durà a terme una nova edició de la Mostra Artística a la Casa de Cultura Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos, un certamen que arriba enguany a la quarantena edició amb la vitalitat i la mirada saludable que li ha aportat, des de fa alguns anys, la incorporació de noves generacions de joves artistes.

El certamen acull cada any un concurs d’art que compta amb obres de les modalitats de pintura, dibuix, ceràmica, escultura, fotografia i il·lustració digital. Paral·lelament la Mostra inclou una amplia programació d’activitats culturals amb diversos tallers; de ceràmica Raku, tinta i vi i dibuixonades, tallers infantils, conta contes i tastets artístics amb fluor infantil. També cal destacar l’acte especial de commemoració del 40è aniversari, que tindrà lloc al 21 de gener al matí a la casa de cultura Mas Catarro, amb una combinació d’art, música i vermut que comptarà amb l’actuació del grup Nosaltres i la participació artística d’Urban Sketchers Penedès.

La Mostra obrirà al públic el dia 12 de gener i restarà oberta fins al 2 de febrer. El lliurament de premis es farà el divendres 26 amb l’actuació del cor Xamusia. L’exposició es podrà visitar els dilluns, de 18 h a 21 h, de dimarts a divendres, de 15 h a 21 h, i el diumenge 14 de gener, d’11.30 h a 14 h.

Els dies 12, 17, 18, i 26 de gener es realitzaran actes del programa de la Mostra Artística a la sala d’actes, per tant, la visita a les obres d’aquesta sala es pot veure afectada. Tots els actes són gratuïts.


 

Centre informació 1

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Santa Margarida i els Monjos - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web