Festa de l'Aiguardent de Prat de Comte

Propera edició: 12/10/2019 a 13/10/2019

Durant els dies de la "Festa de l'Aiguardent", tot el poble obre les portes per acollir els alambins i les diferents mostres d'entitats, cellers i cooperatives de la Terra Alta. Els pratdecomtins conviden als visitants a entrar a les seves cases que fan la funció d'originals stands firals.

Prat de Comte - Festa de l'Aiguardent (Foto: www.aiguardent.com)
Prat de Comte - Festa de l'Aiguardent (Foto: www.aiguardent.com)


L'aiguardent s'ha de prendre sempre amb moderació i acompanyat per un dolç típic de les nostres terres com les coquetes d'aiguardent, els rodots i les casquetes, tot i que una presa de xocolata o una bon tall de coc ràpid són molt bones opcions.

Uns tres o quatre dies abans de la festa, moltes dones del poble, i algun home, es tanquen a l'antic forn de llenya per preparar més de sis mil peces de dolç que s'oferiran a tothom que vulgui provar-les. La seva elaboració artesana i tradicional fa que tinguin molt èxit entre el públic i la demanda creix any rere any. Una caixeta de pastes variades és un bon obsequi, durant els dies de la festa en podreu comprar-les a l'antic forn.

Prat de Comte - Festa de l'Aiguardent (Foto: www.aiguardent.com)
Prat de Comte - Festa de l'Aiguardent (Foto: www.aiguardent.com)


En el punt d'informació podreu comprar el gotet per fer les degustacions. Amb el gotet us lliuraran una butlleta per participar en sorteigs i un plànol indicatiu per fer la visita a totes les cases obertes al públic.

Al llarg del recorregut de la Fira, els nostres mestres Aiguardenters us donaran a degustar aiguardents de tots els gustos per les diferents entrades del poble.

També trobareu les "borraines" que fan les dones de l'Associació de Dones.

I mostra de productes típics de les Terres de l'Ebre, venda de pastes típiques fetes al forn de llenya, artesania, música, cultura, tradició i moltes coses més.

Per a més informació: www.aiguardent.com


 

Des de quan
Des de l’any 2002
 

Centre informacio 2

Població: Prat de Comte

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web