Ruta de l'Art als Aparadors a Blanes

Propera edició: 30/04/2022 a 21/05/2022
Blanes - Ruta de l'Art als Aparadors


Es posa en marxa la ‘II Ruta de l’Art als Aparadors’ a Blanes, un itinerari pels aparadors de 61 establiments que allotgen les obres de 37 artistes nascuts o fincats a la vila on comença la Costa Brava. Impulsada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) amb el suport de l’Ajuntament de Blanes.

La ‘II Ruta de l’Art als Aparadors 2021’ inclou tot tipus d’establiments: de roba, fleques, farmàcies, llibreries, estancs, carnisseries, òptiques, d’esports, d’alimentació, joguines i llaminadures, jocs, etc. Per la seva banda, els i les artistes que han cedit la seva obra apleguen tant autors i autores ja consagrades a nivell internacional, com de caràcter més novell, que comencen a obrir camí. Val a dir que, necessàriament, alguns d’ells tenen exposada la seva obra en l’aparador de més d’un comerç.

Els 37 artistes són: Quim Serrano, Joel Ristol, Sònia Isern, Albert Arribas, Camila Cacace, Josep Clusells, Ramon Rondon Vidal, Maria López, Teresa Llorens, Maria Antònia Buixeda, Margarita Arqués, Anna Lau, Victòria Cano, Marina Vergeli, Francesc Orench, Susanna Martín, Coco Blanch, Anna Tordera Sagrera, Alícia Gallardo, Ariadna Duran, Karem Bethzabe, Martha Hernández, Joan Pujol, Dolors Rossell, Laia Bedós, Jordi Canals, Montse Rocabert, Núria Duarte, Luis Campos, Henar Herranz, Rodrigo Jodar, Marta Aguilera Llorens, Cristina Espinosa, Carla Collado, Jordi Coll, Anna Tordera i Judit Escayola.

L’ABBC ha editat una guia que recull les 61 botigues que participen en l’experiència, proposant una ruta de seguiment que es pot fer a peu en pocs minuts. La proposta també inclou la possibilitat que es puguin adquirir les obres d’art.

 

Centre informació 1

Població: Blanes

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Blanes - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web