Ruta a peu per Malgrat de Mar

Malgrat de Mar - Ruta a peu (Foto: wwww.turismemalgrat.com)
Malgrat de Mar - Ruta a peu (Foto: wwww.turismemalgrat.com)


Malgrat de Mar és planer i aquest fet fa que passejar pel centre de la vila i moure-s’hi en bicicleta sigui una activitat molt agradable i habitual, tant pels malgratencs com pels qui s’animen a fer-nos una visita. L’única zona elevada del municipi és el turó del Castell, situat al bell mig del poble i actualment connectat amb el centre urbà a través d’un ascensor inclinat.
 
Us convidem a seguir una ruta a peu per Malgrat de Mar i descobrir-ne els edificis més emblemàtics, en un recorregut per la història i els diferents estils arquitectònics en què van ser construïts. La ruta, elaborada en col·laboració amb l’Arxiu Municipal, destaca 10 espais del patrimoni urbà, testimonis de l’origen i l’evolució d’aquesta vila des de l’Edat Mitjana, en què naixia d’esquena al mar com a Vilanova de Palafolls, fins als anys de guerres i postguerra del segle XX, que la van convertir en un referent industrial, miner i modernista. Tot caminant, podreu observar l’aspecte i els usos actuals d’aquests monuments i imaginar com eren i com vivien els malgratencs d’ahir a través del llegat que ha arribat als nostres dies.
 
Per guiar-vos en aquesta petita passejada, consulteu el pdf Malgrat a peu (enllaç). I si voleu aprendre més sobre el pas dels romans per Malgrat, sobre com es van viure els anys de la pesta, sobre l’obertura al mar a l’època moderna o l’ofici de les puntaires i el Malgrat de les cases modernistes d’estiueig, teniu a l’abast una visita guiada (enllaç).

 

Centre informació 1

Població: Malgrat de Mar

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Malgrat de Mar - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Caves Forns Raventós Nadal 2022
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web