EnCanta, Festival de petit format de cantautores i cantautors a Roda de Ter

Propera edició: 11/05/2024 a 12/05/2024
Roda de Ter - Encanta
El municipi de Roda de Ter acollirà del 10 al 14 de maig el Festival EnCanta 2023, el festival de petit format de cantautores i cantautors que es presenta com una iniciativa cultural consolidada a nivell musical i organitzatiu, que va més enllà de l’àmbit comarcal. En la sisena edició, el festival osonenc fa una aposta pel creixement i incorpora novetats destacades que es concreten en l’increment de dies de celebració i de número de propostes musicals, el replantejament dels escenaris i l’obertura a nous públics. Això sí, sempre mantenint la línia conceptual de ser un festival de petit format que aposta pels artistes emergents i amb singularitat pròpia.
 
Les xifres de l’EnCanta 2023: 15 propostes, 7 ubicacions i 5 dies
Enguany, el Festival EnCanta s’allarga a cinc jornades, enlloc de les quatre habituals, durant les quals es podran veure i escoltar un total de quinze propostes musicals. En deu d’elles hi haurà presència femenina, confirmant d’aquesta manera l’aposta de l’Ajuntament de Roda de Ter i de l’organització del festival de potenciar la música amb segell femení.
 
En aquesta edició 2023, se seguiran diversificar les actuacions en diferents escenaris amb la voluntat de generar moviment entre el públic. S’hi incorporaran dues novetats respecte a les darreres edicions: el Teatre Eliseu, equipament gairebé centenari que aglutina bona part de la vida cultural de Roda i que acollirà concerts a l’escenari habitual i a una petita sala alternativa, i l’Escola Municipal de Música (EMM) El Faristol, que passa a formar part de l’EnCanta en el marc de la iniciativa “L’EnCanta a l’escola” amb la qual es pretén apropar el festival als nens i nenes del poble i de municipis veïns. La resta d’escenaris -ja presents a la 5a edició- seran el Casal Cultural 1 d’Octubre (acollidor espai natural al centre del poble), la Fundació Miquel Martí i Pol (als jardins situats a la casa del poeta rodenc), el Museu de l’Esquerda (jaciment arqueològic ubicat en un entorn privilegiat) i la Capella del Sòl del Pont (petita construcció eclesiàstica).

Per a més informació (enllaç)


 

Centre informació 1

Població: Roda de Ter

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Roda de Ter - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web