Festes del Carrer a Capellades

Propera edició: 18/06/2022 a 23/06/2022

Capellades - Festes del Carrer


La situació encara no permet recuperar les Festes del Carrer tal i com les acostumàven a celebrar, però enguany es tornarà a ballar al carrer.

La capvuitada de Corpus marca que enguany les Festes es celebrin del 5 al 10 de juny, en l’ordre habitual dels barris: Dissabte Barri de les Bledes, dilluns Barri del Ruc, dimarts Barri del Gegant, dimecres Barri del Ninot i dijous tanquem amb el Barri de les Places.

Una de les novetats fa referència a l’hora de ballar, sempre a la plaça de Catalunya. Aquest any els aforaments són limitats i per això caldrà fer reserva. Com a màxim podran ballar simultàniament 15 parelles i caldrà fer reserva prèviament a la web entrapolis.com. A l’entrar en aquesta pàgina es podrà comprovar que s’ha organitzat per barris i per categoria: infantil -a partir de 2n curs de primària- i adults. Així, haurem de triar quin dia volem ballar i, si el dia escollit ja està ple, podrem triar un altre dia.

Atès que l’aforament continua sent limitat i que cal evitar aglomeracions, també per fer de públic i veure ballar caldrà fer reserva de plaça a entrapolis.com. Cada persona podrà fer un màxim de 4 reserves per persona, amb un cost d’1 euro per cap. A l’entrar caldrà ensenyar en paper o amb el codi QR la reserva i la Comissió donarà una tira per al sorteig de la garlanda. S’ha decidit cobrar un preu simbòlic per assegurar que realment les reserves seran després ocupades i no quedaran seients buits. Cada ballador tindrà dues cadires guardades per a familiars.


PROGRAMA 2021 (enllaç)

 

Centre informacio 1

Població: Capellades

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Capellades - Ajuntament
On Menjar a Capellades (Restaurants)
Allotjaments a Capellades
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Cellers i Caves del Penedès
Tornen les Calçotades 2021-2022
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web