El Mercat de Pagès de Gavà

Propera edició: 26/10/2021
Gavà - El Mercat de Pagès


El Mercat de Pagès inicia una nova etapa a la Plaça Major, amb l’organització els dissabtes de l’espai de venda directa de producte de proximitat de 9 a 14 h, mantenint el Mercat de dimarts a Torre Lluch, que ja és una activitat arrelada a la ciutat.
 
D’aquesta manera, es dona resposta a una històrica reivindicació del Mercat del Centre i del mateix sector agrari, que veuen en l’activitat una acció que reforça la centralitat de l’Illa de vianants de Gavà, i impulsa l’activitat agrària local, afavorint el contacte directe entre productors i consumidors, a més d’incentivar i garantir l’oferta de productes agrícoles. 
 
El Mercat de Pagès, que fou promogut l’any 2015 conjuntament per l’Agropecuària de Gavà, Parc Agrari del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Gavà, agafa un nou impuls, incidint en la necessitat de mostrar la cadena de valor del producte local, ressaltar la importància del petit productor artesanal, del manteniment de la tradició i de les tècniques respectuoses amb el medi ambient. La gastronomia tindrà moltes coses a dir al nou espai, a través de diferents ShowCookings o activitats: la restauració és el millor altaveu per implicar al tercer agent del cercle virtuós del consum responsable i sostenible, el consumidor. 
 
Activitats paral·leles
 
La gastronomia tindrà moltes coses a dir al nou espai, a través de diferents ShowCookings o activitats: la restauració és el millor altaveu per implicar al tercer agent del cercle virtuós del consum responsable i sostenible, el consumidor.

 
 

Centre informacio 1

Població: Gavà

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Gavà - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web