Pessebre Vivent de Viladecans

Propera edició: 21/12/2024 a 22/12/2024
Viladecans - Pessebre Vivent


El Pessebre Vivent de Viladecans consta de 8 quadres que escenifiquen els fets del naixement de Jesús. L’espectacle es du a terme als Jardins de Magdalena Modolell (conegut com a Parc dels Ocellets, al costat de l'Ajuntament), carrer d'Àngel Guimerà, 1 de Viladecans. Es fan tres/quatre passis cada dia de representació amb un aforament limitat.

Els quadres que representem són: L'Anunciació a Maria, Casa de Josep - Edicte, Visita de Maria a Elisabet, Buscant posada, Anunciació als Pastors, Palau d'Herodes, Reis seguint l'Estrella i Portal de Betlem.

Al finalitzar aquest últim quadre, hi ha la participació d’una Coral o Grup musical que canten Nadales, tancant així les representacions. La introducció de cada quadre és anunciat per megafonia, però els diàlegs que si duen a terme, son parlats en directe.

Viladecans - Pessebre Vivent
Viladecans - Pessebre Vivent


Abans de marxar, el públic pot refer-se del fred amb un got de brou calent, i el més agosarats amb una copeta de cava fresquet, (gentilesa de Caldos Aneto i Caves Jaume Serra - Suñé Castany). Per a la mainada, un petit detall entregat pel mateix Rei Melcior.

Hi participen al voltant de 70 voluntaris: la gran majoria en les representacions, però també col·laboren amb els encarregats de la construcció, muntatge i desmuntatge dels decorats, sense oblidar-nos de les senyores que confeccionen el vestuari i les que col·laboren amb el maquillatge i caracterització, repartiment de brou, cava, etc..

Varem començar de nou les representacions del Pessebre vivent l'any 2014. Anteriorment sobre els anys 70 del segle passat ja s'havien realitzat durant unes temporades. No obstant això, cada any es van incorporant nous elements per millorar tan l’escenografia com els efectes i la qualitat dels quadres representats.

Representacions:
15, 16 i 17 de desembre de 2023


Viladecans - Pessebre Vivent
Viladecans - Pessebre Vivent

 

Centre informacio 1

Població: Viladecans

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web