Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat

Propera edició: 06/12/2019 a 08/12/2019

72a Fira de la Puríssima

Els dies 6, 7 i 8 de desembre tindrà lloc la 72a edició de la Fira de la Puríssima, una de les fires més antigues i visitades de Catalunya.

És l'esdeveniment més visitat de Sant Boi i un dels més valorats per la ciutadania.

Cada any sap combinar tradició i modernitat en els àmbits del comerç, la innovació i la vida social i cultural de la ciutat.

Sant Boi de Llobregat - Fira de la Puríssima

Una de les principals novetats de la fira d'enguany és la nova ubicació de l'exposició de l'Ajuntament, que compartirà espai amb la Carpa Fresca amb l'afany d'estar millor integrada en el conjunt de l'espai firal.

En aquesta ocasió, l'exposició estarà dedicada a la cura de l'espai públic. La Fira vol seguir mostrant que Sant Boi "respira un altre aire" i donarà a conèixer el compromís col·lectiu de tota la ciutat per cuidar i ser responsables amb els nostres carrers, places i edificis.

Una altra de les novetats és l'ampliació dels espais i activitats dedicats a les famílies. Creixerà l'espai de granja, un dels més valorats de la fira, i s'incorporaran nou tallers i xerrades a l'espai familiar.

La Fira seguirà apostant per la qualitat ambiental, l'ús de vehicles no contaminants, el transport públic i la mobilitat a peu tot ampliant l'Espai de Mobilitat Sostenible i Saludable.

La Fira és sempre un espai de lleure i de participació en la vida col·lectiva, on es pot gaudir d'activitats per a tots els públics.

El Mercadal Gastronòmic, la Carpa Fresca, la Festa de l'Animal de Companyia, la Fira de Nadal, el ViCult i altres aparadors de la vida cultural local, l'espai comercial, les carpes de les entitats i moltes altres activitats que trobareu pròximament en el programa fan de la ciutat un referent per a les persones que, aquells dies, la visiten d'arreu.

Sant Boi de Llobregat - Fira de la Puríssima
Sant Boi de Llobregat - Fira de la Puríssima

Sant Boi de Llobregat - Fira de la Puríssima
Sant Boi de Llobregat - Fira de la Puríssima

Sant Boi de Llobregat - Fira de la Puríssima
Sant Boi de Llobregat - Fira de la Puríssima
 

Des de quan
Es celebra des de 1947. Té els seus orígens en les exposicions de les Fruites d’Estiu que s’organitzaven a Sant Boi des de 1932. A partir de 1963 a més de l’agricultura s’incorporen el comerç i la indústria.
 

Centre informacio 1

Consorci de Turisme

Diputació

Població: Sant Boi de Llobregat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Sant Boi de Llobregat - Ajuntament
Diputació de Barcelona amic, mitjans d´informació i comunicació OJD 
festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web