Concurs de Pessebres a Sant Vicenç de Montalt

Propera edició: 27/11/2023 a 29/12/2023

Sant Vicenç de Montalt - Concurs de Pessebres


Sant Vicenç de Montalt organitza un Concurs de pessebres
La Regidoria de Cultura amb la col·laboració dels Amics dels Pessebres vol fer una altra edidió del concurs de pessebres per fomentar la tradició de fer pessebres.

El Concurs de Pessebres està obert a tots els veïns i veïnes del municipi de Sant Vicenç de Montalt en motiu de la celebració del Nadal 2022, i s’hi poden presentar tot tipus de pessebres, classificats en tres categories: Infantil, Popular/tradicional i artístic. Es valorarà l’originalitat, l’elaboració i el valor artístic. Els pessebres poden ser construïts en qualsevol material, estil, tècnica i mides.

El concurs contempla tres categories:
- Categoria infantil (nens/nenes fins a 12 anys): Per construir aquest tipus de pessebre s’inclouran materials nous o reciclats, plastilina, cartró, etc. tot relacionat amb les manualitats.
- Categoria popular / tradicional (obert a tots els públics): Per construir aquest tipus de pessebre es faran servir elements naturals: suro molsa, escorça, pedres, sorra, cartó, etc. i figures tradicionals.
- Categoria Artístic (obert a tots els públics): Per construir aquest tipus de pessebre es podran utilitzar tot tipus d’elements com guix, cartó, porexpan, fusta, roba, etc. i que el resultat final siguin pessebres originals i diferents.
Les persones que vulguin participar al concurs hauran de formalitzar la seva inscripció a través del formulari habilitat a la pàgina web de l’Ajuntament, entre el 5 i el 30 de desembre de 2022. També, es podrà fer la inscripció presencialment els dies 10 i 11 de desembre a l’estand que hi haurà de l’Ajuntament, a la 10à Fira de Nadal.

- No s’acceptaran inscripcions fora del termini establert.
- El dia 3 de gener de 2023 el jurat visitarà els pessebres als domicilis de les persones que hagin fet la inscripció al concurs i en farà la valoració. Durant la visita es realitzaran fotografies del pessebre presentat. Les visites seran comunicades per telèfon el dia 2 de gener. El fet de no poder accedir a la visita del pessebre comportarà l’exclusió del concurs.
- El fet de participar en el concurs suposa la plena acceptació de les bases.
- En el categoria infantil s’autoritza la publicació del guanyador/a.
- S’autoritza a la publicació de les fotografies i als noms dels guanyadors i s’eximeix a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt de qualsevol responsabilitat que pugui sorgir de la seva publicació.

Premis:
- Premi d’un joc al millor pessebre infantil.
- Premi d’un val per un restaurant al millor pessebre popular / tradicional.
- Premi d’un val per un restaurant al millor pessebre artístic.

 

 

Centre informacio 1

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Sant Vicenç de Montalt - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web