Concurs de Pessebres a Sant Vicenç de Montalt

Propera edició: 25/11/2024 a 27/12/2024
Sant Vicenç de Montalt - Concurs de Pessebres


Sant Vicenç de Montalt organitza un Concurs de pessebres
La Regidoria de Cultura amb la col·laboració dels Amics dels Pessebres vol fer una altra edidió del concurs de pessebres per fomentar la tradició de fer pessebres.

El Concurs de Pessebres està obert a tots els veïns i veïnes del municipi de Sant Vicenç de Montalt en motiu de la celebració del Nadal 2023, i s’hi poden presentar tot tipus de pessebres, classificats en tres categories: Infantil, Popular/tradicional i artístic. Es valorarà l’originalitat, l’elaboració i el valor artístic. Els pessebres poden ser construïts en qualsevol material, estil, tècnica i mides.

El concurs contempla tres categories:
- Categoria infantil (nens/nenes fins a 12 anys): Per construir aquest tipus de pessebre s’inclouran materials nous o reciclats, plastilina, cartró, etc. tot relacionat amb les manualitats.
- Categoria popular / tradicional (obert a tots els públics): Per construir aquest tipus de pessebre es faran servir elements naturals: suro molsa, escorça, pedres, sorra, cartó, etc. i figures tradicionals.
- Categoria Artístic (obert a tots els públics): Per construir aquest tipus de pessebre es podran utilitzar tot tipus d’elements com guix, cartó, porexpan, fusta, roba, etc. i que el resultat final siguin pessebres originals i diferents.
 

Centre informacio 1

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Sant Vicenç de Montalt - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web