Fira avícola de la Raça Prat al Prat de Llobregat

Propera edició: 17/12/2021 a 19/12/2021

El Prat de Llobregat - Fira Avícola Raça Prat


Cada any, cap al mes de desembre, celebrem la Fira avícola de la raça Prat, una fira de proximitat, de km 0, que ens mostra uns productes de la terra reconeguts i de qualitat, com són l'aviram de raça Prat i la carxofa Prat, orgull de la ciutadania del Prat.

La Fira esdevé, per als pratencs i pratenques i per a la gent que ens visita, una extraordinària experiència que combina, d’una banda, la tradició de la pagesia a través de la qualitat dels productes de la terra, el pollastre Pota Blava i la carxofa del Prat i, d’altra banda, una mostra de l’activitat econòmica, de la restauració i del comerç locals i de les iniciatives dels emprenedors i emprenedores que troben, en la Fira, un excel·lent espai de promoció.

El Prat de Llobregat - Fira Avícola de la Raça Prat


Exposició d'aviram Pota Blava i productes de la terra
Al pavelló avícola, agrícola i ramader s'hi pot visitar l'exposició de pollastres, galls, gallines i capons de la raça Prat, els autèntics Pota Blava. Alhora, s’ofereix una mostra agrícola amb els millors productes de la terra procedents dels conreus del Delta del Llobregat.


Espai Gastronòmic
A l'Espai Gastronòmic de la Fira avícola raça Prat podreu degustar una oferta gastronòmica diferenciada i de qualitat basada en el pollastre Pota Blava i la carxofa Prat.

Mostra comercial i fira artesanal
La Fira Avícola de la Raça Prat és una bona oportunitat per descobrir els treballs de les persones artesanes i comerciants del municipi.

Premis Josep Oliva a la cultura i tradició pageses
Amb el Premi "JOSEP OLIVA" A LA CULTURA I LA TRADICIÓ PAGESES, l'Ajuntament del Prat de Llobregat vol reconèixer a les persones i entitats del nostre país que treballen per la difusió cívica i cultural dels valors de la pagesia, com a referents de sostenibilitat territorial i de transformació social i econòmica en aquests inicis de segle.

La denominació del Premi vol ser un reconeixement a un conciutadà pratenc, en Josep Oliva, qui amb la seva trajectòria vital va fer d'aquests valors una manera de treballar la terra i de donar, des de la seva condició de pagès, sentit cívic en la seva aportació a la col·lectivitat. 

Des de quan
Fira Avícola Raça Prat des de 1974
Mostra Comercial des de 1988
Mostra d’Entitats des de 2003

 

Centre informacio 1

Població: El Prat de Llobregat

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
El Prat de Llobregat - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web