Concurs de Microrelats de Dones a Santa Cristina d'Aro

Propera edició: 10/01/2022 a 24/01/2022

Santa Cristina d'Aro - Concurs de Microrelats de Dones

 

7è CONCURS DE MICRORELATS DE DONES “VIVÈNCIES DE DONES RELACIONADES AMB LA DIVERSITAT FAMILIAR"

L'Ajuntament de Santa Cristina d’Aro convoca per 7è any consecutiu el concurs de Microrelats de Dones amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones. Aquest any la temàtica gira al voltant del lema  “Vivències de dones relacionades amb la diversitat familiar”. Es poden presentar autors/es a partir de 14 anys. La presentació al concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

TEMÀTICA DEL CONCURS: “Vivències de dones relacionades amb la diversitat familiar”

PRESENTACIÓ D’OBRES I FORMAT:
El gènere literari de les obres presentades ha de ser el microrelat, escrits en català i/o castellà i d’una extensió màxima de 300 paraules. Han de ser originals i inèdits. Com a màxim es pot presentar una obra per autor/a.

Es presentaran en suport paper, format DINA4, tipus de lletra Arial i cos 12, a doble espai i una sola cara (1 original i 1 còpia). Se signarà amb pseudònim i s`inclourà en un sobre, en el qual hi haurà la capçalera “7è. Concurs de microrelats de Santa Cristina d’Aro” i el títol de l’obra. Aquest sobre, l’acompanyarà un sobre menor tancat amb el títol de l’obra i el pseudònim, que inclourà a l’interior les dades de l’autor/a: nom, cognoms, pseudònim, adreça, telèfon, correu electrònic, DNI/NIE o passaport i data de naixement.

Els treballs s’han de presentar presencialment o per correu postal al Punt d'Igualtat: Passatge Pompeu Fabra, 2 (17246) de Santa Cristina d’Aro. Tel. 637 889 203  -  igualtat@santacristina.cat

Les persones guanyadores del certamen hauran de lliurar una còpia del seu text en suport electrònic i es publicaran a la web de l’Ajuntament.

TERMINI DE PRESENTACIÓ I LLIURAMENT DELS PREMIS:
Les obres es podran presentar del 10 de gener al 24 de gener del 2022 (ambdós inclosos), dins l’horari del Punt d’Igualtat. El lliurament dels premis es farà el dia 4 de març del 2022 (pendent concretar hora i lloc.)

PREMIS:
1er Premi: 1 tablet (valorada en 400 €) + 1 lot de productes d’alimentació (valorat en 100 €) + xec de 75 € per la compra de llibres + 1 Conte-joc “Famílium”(sobre la diversitat familiar).
2n Premi: 1 lot de productes d’alimentació (valorat en 100 €) + xec de 75 € per la compra de llibres + 1 Conte-joc “Famílium”(sobre la diversitat familiar).
3er Premi: 1 panera de fruita i verdura de Km 0 (valorada en 75 €) + xec de 75 € per la compra de llibres + 1 Conte-joc “Famílium”(sobre la diversitat familiar).

 

Centre informació 1

Població: Santa Cristina d'Aro

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Santa Cristina d�Aro - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Cellers i Caves del Penedès
Tornen les Calçotades 2021-2022
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web