Firauto a Balaguer

Propera edició: 21/10/2023 a 22/10/2023

Balaguer - Firauto


La ciutat de Balaguer acollirà una nova edició de Firauto, la Fira del vehicle d'ocasió i complements, els propers dies 14, 15 i 16 d’octubre, al pavelló Inpacsa de la ciutat, arribant ja a la 30a edició.

És una fira que gaudeix de molt bona salut i és molt esperada tant pels expositors com pels visitants. L’horari serà, divendres a la tarda, a les 16.30 h fins a les 20.30 h i dissabte i diumenge en horari de 10.00 h a 14.00 h i de 16.30 h a 20.30 h per donar més hores als possibles visitants i/o compradors.

Els concessionaris esperen aquestes fires que, de fet, són més pràctiques que vistoses precisament perquè poden exposar els seus productes exclusius i facilitar la compra al visitant, ja que no s'ha de desplaçar de concessionari a concessionari, tot i que enguany el sector s’ha vist afectat per problemes de subministrament de vehicles nous i aquest fet repercuteix també a tenir una gran flota de vehicles d’ocasió. No obstant, els expositors de Firauto s’estan preocupant per tal de tenir una bona exposició i oferir un gran ventall de possibilitats als possibles compradors i compradores.

Com cada any, també es poden trobar vehicles de gerència i amb molt pocs quilòmetres, fet que li dona a la mateixa fira un nou valor afegit.

Com a novetat d’enguany gaudirem també d’un espai de furgonetes, amb la mateixa línia de qualitat que identifica aquest monogràfic.

Aquesta Fira és pionera a les terres de Lleida, on uns 20 expositors presentaran vehicles, tots ells supervisats i revisats, amb un gran ventall d'opcions, des de les més econòmiques, que podreu trobar al Mercat de la Ganga, fins a les més sofisticades, per a públics més exigents i/o amants del motor. Tots ells revisats i garantits amb el segell de qualitat de la Fira.

També hi haurà presents altres sectors, com són les caravanes i autocaravanes, en modalitat de lloguer, els remolcs i la maquinària industrial, els complements i també la retolació de vehicles.

Com ja és habitual en aquesta fira, també hi haurà el Mercat de la Ganga on els mateixos expositors poden exposar vehicles més econòmics, de fet no poden superar els 6.000 €, deixant els de més valor per a la seva exposició personal.

Per a més informació (enllaç)

 

Des de quan
Des de l’any 1992

Centre informacio 1

Població: Balaguer

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Balaguer - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
La Granadella - Setmana Santa 2023
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web