Firauto a Balaguer

Propera edició: 12/10/2024 a 13/10/2024

Balaguer - Firauto


La ciutat de Balaguer acollirà una nova edició de Firauto, la Fira del vehicle d'ocasió i complements, els propers dies 6, 7 i 8 d’octubre, al pavelló Inpacsa de la ciutat, arribant ja a la 31a edició.

Cal recordar que aquesta Fira gaudeix de molt bona salut i és molt esperada tant pels expositors com pels visitants, perquè es pot trobar una gran varietat de vehicles de tots estils, marques i models i també autocaravanes, vehicle industrial, furgonetes, complements, rotulació ... i tot allò referent al món del motor.

L’horari serà, divendres a la tarda, a les 16.00 h fins a les 20.00 h i dissabte i diumenge en horari de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h.

Els concessionaris esperen aquestes fires que, de fet, són més pràctiques que vistoses precisament perquè poden exposar els seus productes exclusius i facilitar la compra al visitant, ja que no s'ha de desplaçar de concessionari a concessionari, i resulta molt més còmode.

Com cada any, també es poden trobar vehicles de gerència i amb molt pocs quilòmetres i alta gamma, elèctrics, de baix consum ... fet que li dona a la mateixa fira un nou valor afegit.

Aquesta Fira és pionera a les terres de Lleida, on uns 18 expositors presentaran vehicles, tots ells supervisats i revisats, amb un gran ventall d'opcions, des de les més econòmiques, que podreu trobar al Mercat de la Ganga, fins a les més sofisticades, per a públics més exigents i/o amants del motor. Tots ells revisats i garantits amb el segell de qualitat de la Fira.

També hi haurà presents altres sectors, com són les caravanes i autocaravanes, en modalitat de lloguer,els remolcs i la maquinària industrial, els complements i també la retolació de vehicles.

Com ja és habitual en aquesta fira, també hi haurà el Mercat de la Ganga on els mateixos expositors poden exposar vehicles més econòmics, de fet no poden superar els 6.000 €, deixant els de més valor per a la seva exposició personal.

El fet que el visitant pugui veure al voltant d’uns 200 vehicles en una sola exposició facilita la compra i dona més opció a escollir entre totes els productes presentats, ja que a diferència del vehicle nou que es pot comprar fàcilment per internet o altres canals, el vehicle d'ocasió és propi, aquell que es presenta amb les característiques concretes i particulars i difícilment se'n troba un altre igual.

En el vestíbul del pavelló i seguint la línia de conscienciació educativa davant els i les conductores es presenta sempre una exposició de caire didàctic, avalada pel departament de Promoció i Desenvolupament Social, sota el títol: “Febre del divendres nit”, és un programa universal de prevenció de conductes addictives dissenyat al voltant d’una exposició de 12 plafons que proposa als visitants participar en una sortida nocturna simulada, i ésser protagonistes de diversos jocs de rol que els enfronta a situacions en què són presents l’alcohol i altres drogues, la conducció de vehicles i les relacions sexuals.

També, com cada any, es pensa en uns espais infantils per facilitar l’estada a la fira mentre els pares visitin els expositors: per una banda, gaudirem d’un circuit de slot per tal de poder gaudir els infants a l’entrada del pavelló, i un circuit de karts ecològics amb un monitor, al darrera del mateix, però que s’hi haurà d’accedir per una de les portes del pavelló.


Per a més informació (enllaç)

 

Des de quan
Des de l’any 1992

Centre informacio 1

Població: Balaguer

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Balaguer - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web