ÉS TEMPS DE CALÇOTS! Del 18 de febrer al 6 de març del 2022, coincidint amb el procés de recol·lecció d’aquesta hortalissa, celebrem les IV Jornades Gastronòmiques del Calçot. 6 Restaurants de Mont-roig del Camp i Miami Platja ens sorprendran amb receptes on el calçot es presenta en múltiples opcions culinàries, anant més enllà de la tradicional calçotada. Restaurants participants (enllaç) El calçot és un descobriment exquisit de finals del segle XIX pels vallencs que s’estengué pel Camp de Tarragona arribant a Mont-roig Miami a principis del segle XX. Des d’aleshores s’ha popularitzant entre les cuines de les famílies del poble i a poc a poc ha convertit Mont-roig del Camp en un dels principals municipis productors de calçots a Catalunya. El sòl sedimentari ric en nutrients, així com el clima, marcat especialment pel mestral, doten al calçot que es produeix a Mont-roig Miami de molta qualitat, diferenciant-se al Camp de Tarragona. |
PER A MÉS INFORMACIÓ (enllaç) |