TeMA. Festival de Creativitat Musical de la Catalunya Central a Avinyó

Propera edició: 15/07/2024 a 19/07/2024
Avinyó - TeMA. Festival de Creativitat Musical


El T((e))MA (Tallers Musicals d’Avinyó) és un festival de creativitat musical on despertem sensibilitats, creem inquietuds i juguem a aprendre a través d’una proposta educativa i lúdica per a diferents edats. Pots participar a tallers intensius i de curta durada, formacions, xerrades, jam-sessions i concerts. 
 
El festival es divideix en 3 programes destinats a diferents públics, descobriu-los a continuació:
 
EXPLORA i juga en família: Tallers, Cursos i concerts adreçats especialment a embarassades, a nadons, a infants i als seus familiars com també activitats per a pre-adolescents i adolescents (participants de 0 a 15 anys)
 
PARTICIPA i descobreix el teu costat més creatiu: Activitats que fomenten i apropen diferents disciplines creatives adreçades a la comunitat jove i adulta sense nocions o amb nocions bàsiques de música, dansa, percussió corporal, moviment, rima (depenent de l’oferta programada) i formacions per a professorat o professionals del sector. El programa inclou Tallers, Cursos, Taules rodones, Formacions i Concerts per a participants a partir de 16 anys
 
CREA i compartiex escenari amb grans noms del jazz i música moderna nacional i internacional: és una estada de jazz i música moderna de 5 dies que proposa una experiència artística i humana entre alumnat, professorat i artistes convidats. Aquests tallers estan destinats a joves i a adults amb coneixements previs de l’instrument*. Els 5 dies intensos i nits d’estada tenen com a finalitat fomentar la creativitat i l’aprenentatge musical d’una forma vivencial compartint escenari amb professorat i artistes de renom dins el panorama del jazz i música moderna nacional i internacional i dotant l’alumne d’eines i motivació per a continuar treballant durant l’any (a partir de 13 anys). A les passades edicions hem tingut el plaer de comptar amb la presència d’artistes: Carles Benavent, Chris Cheek, Clara Peya, Elisabet Raspall, El petit de cal Eril, Ferran Palau, Jorge Rossy, Judit Neddermann, Michael League (Snarky Puppy), Núria Graham, Perico Sambeat, Seamus Blake, entre molts altres.
Avinyó - TeMA. Festival de Creativitat Musical de la Catalunya Central
Avinyó - TeMA. Festival de Creativitat Musical de la Catalunya Central
Avinyó - TeMA. Festival de Creativitat Musical de la Catalunya Central 

Centre informació 1

Població: Avinyó

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Avinyó - Ajuntament
On Menjar a Avinyó (Restaurants)
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web