Cicle de Tastos d'Escumosos a Sant Sadurní d'Anoia

Propera edició: 06/07/2023 a 20/07/2023
Sant Sadurní d'Anoia - Cicle de Tastos d'Escumosos


Durant el mes de Juliol, els dijous al vespre, s’impartiran aquests tastos tant especials per conèixer la realitat dels caves i escumosos del nostre territori.
 
Des de Cal Feru, la botiga especialitzada en vins i caves de Sant Sadurní,  seguint amb el seu compromís amb la difusió i l’enriquiment de la cultura del vi, ha tornat ha organitzar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní, el II cicle de tastos de caves i escumosos, durant els vespres de juliol.
 
Es farà un recorregut pels vins escumosos que permetrà a tothom conèixer de primera mà la realitat polièdrica de la zona, de Caves, Clàssics Penedès i Corpinnats. Una proposta única pels amants dels escumosos i per tothom que s’interessi a descobrir tot el seu potencial. 
 
Aquestes sessions de tast es realitzaran al Patí de Can Guineu, on l’Ajuntament de Sant Sadurní amb la col·laboració de l’escola de disseny  Elisava l’ha condicionat  creant un espai a l’aire lliure efímer per a realitzar activitats i esdeveniments culturals durant l’estiu.

Sant Sadurní d'Anoia - Cicle de Tastos d'Escumosos (Foto: Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia)
Sant Sadurní d'Anoia - Cicle de Tastos d'Escumosos (Foto: Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia)

 
Seran tastos molt especials com es mereix l’espai, al ser Can Guineu un enclavament d’interès patrimonial i històric al centre de Sant Sadurní, protagonista d’esdeveniments clau en la història vitivinícola del poble i del Penedès.
 
El II cicle de tastos de caves i escumosos començarà el dijous 7 de juliol amb un Tast de Caves d’elaboradors integrals, on descobrirem el nou segell de la DO Cava, de la exigent normativa de segmentació i zonificació, que certifica els productors que elaboren els vins totalment a la seva propietat, que aporta una gran identitat.
 
Dimecres 13 de juliol, dedicarem el tast a descobrir La llarga criança dels Clàssic Penedès. Els Clàssics Penedès són els escumosos de qualitat de la Denominació d’Origen Penedès. Es tastaran una selecció de productes exclusius de més de 5 anys de criança en rima.
 
Es finalitzarà el cicle, dijous 21 de juliol, amb un tast dedicat als Màgnums de Corpinnat.
Tast especial de Corpinnats, vins escumosos ecològics de llarga criança vinificats integrament a la propietat, en ampolles de mida màgnum de 1,5 litres, ideals per les llargues criances.
 
Tots els tastos es realitzaran a les 20h, a l’aire lliure, al Pati de Can Guineu situat a la plaça de l’Era de Can Guineu a Sant Sadurní d’Anoia.
 
El preu de cada sessió és de 30 € i es pot adquirir un pack per les 3 sessions a 66 €.
Les inscripcions es poden fer a la web de Cal Feru (enllaç) i al telèfon 93 891 01 63.

Sant Sadurní d'Anoia - Cicle de Tastos d'Escumosos (Foto: Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia)
Sant Sadurní d'Anoia - Cicle de Tastos d'Escumosos (Foto: Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia)


 

Centre informacio 1

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Sant Sadurní d’Anoia - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web