Cicle de Tastos d'Escumosos a Sant Sadurní d'Anoia

Propera edició: 04/07/2024 a 18/07/2024
Sant Sadurní d'Anoia - Cicle de Tastos d'Escumosos


Aquest juliol arriba la tercera edició del Cicle de tastos d’escumosos al Pati de Can Guineu per consolidar-se com una de les activitats destacades que es realitzen a l’estiu al voltant dels escumosos a Sant Sadurní d'Anoia.

Enguany s'han programat tres tastos d’escumosos molt especials, com es mereix l’espai de Can Guineu, un enclavament d’interès patrimonial i històric al centre de Sant Sadurní, protagonista d'esdeveniments clau en la història vitivinícola del poble i del Penedès.

Així, aquesta edició amplia els horitzons, i a més de veure com maduren els Corpinnats en les llargues criances i presentar novetats en Caves i escumosos del Penedès, es podrà gaudir d'un tast d'escumosos internacionals.


Sant Sadurní d'Anoia - Cicle de Tastos d'Escumosos (Foto: Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia)
Sant Sadurní d'Anoia - Cicle de Tastos d'Escumosos (Foto: Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia)

La primera sessió serà el dijous 6 de juliol amb el tast “11 Corpinnats, 11 anyades”, on cada celler membre de Corpinnat presentarà un escumós de llarga criança d'una anyada diferent. Es tastaran un total d'onze escumosos d'onze cellers per conèixer la identitat de cadascun i la singularitat de cada any.

El cicle continuarà el dijous 13 de juliol amb una sessió anomenada “Innovació al Penedès”, on es tastaran Caves, Clàssics Penedès i escumosos sense DO elaborats amb el mètode tradicional que són novetat o que tenen alguna particularitat que els fa únics i innovadors.

La tercera i última sessió serà dijous 20 de juliol, amb un tast dedicat als "Escumosos internacionals", un viatge a través de diferents zones del món on s'elaboren vins escumosos, des de zones europees històriques a zones més llunyanes i no tan conegudes.

Aquests tastos els organitza Cal Feru, la botiga especialitzada en vins i caves de Sant Sadurní, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Sadurní, i van començar l'estiu del 2020, amb les restriccions de la pandèmia, quan l'Ajuntament va condicionar l'espai del Pati de Can Guineu, amb la col·laboració de l’escola de disseny Elisava, per realitzar-hi activitats i esdeveniments culturals a l’aire lliure.

Tots els tastos es realitzaran a les 20h, al mateix espai del Pati de Can Guineu situat a la plaça de l’Era de Can Guineu, a Sant Sadurní d’Anoia.

El preu de cada sessió és de 35 € i es pot adquirir un pack per les 3 sessions a 80 €.

La compra d'entrades es pot fer al web de www.calferu.com i al telèfon 93 891 01 63.


Sant Sadurní d'Anoia - Cicle de Tastos d'Escumosos (Foto: Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia)
Sant Sadurní d'Anoia - Cicle de Tastos d'Escumosos (Foto: Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia)


 

Centre informacio 1

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Sant Sadurní d’Anoia - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web