Setmana de la Joventut a Vilanova del Camí

Propera edició: 20/07/2023 a 23/07/2023

El Consell de Joves “La Xispa” de la mà amb l’Ajuntament de Vilanova del Camí, recupera la Setmana de la Joventut que se celebrarà del 21 al 24 de juliol. Durant quatre dies el jovent podrà gaudir de més d’una desena d’activitats que inclouen una assemblea juvenil, cinema a la fresca amb remullada nocturna; campionat de jocs de taula i festa blanca amb música dels 80; excursió als Esgavellats, karaoke i nit de Dj; concert-vermut, dinar popular i una sessió d’escape room.

Vilanova del Camí - Setmana de la Joventut


Assemblea Oberta, Cinema a la Fresca i Bany Nocturn a la Piscina Municipal
La celebració iniciarà el dijous 21 de juliol a les 19:00 h a l’Espai Jove Can Muscons amb una assemblea oberta del Consell de Joves La Xispa on es convida a tots aquells joves que vulguin saber com funciona aquest espai de participació ciutadana a apropar-se, formar part de l’entitat vilanovina i dir la seva per implicar-se en les propostes que s’impulsen des del Consell. La trobada comptarà amb un berenar gentilesa de la Xispa.

El mateix dijous a les 21:15 h, s’obriran les portes de la Piscina Municipal Can Titó per dur a terme una sessió de Cinema a la Fresca i Bany Nocturn a la piscina. La pel·lícula escollida per l’entitat juvenil ha estat “Borat” una sàtira políticament incorrecte a tall de fals documental. Per seguretat, l’aforament d’aquesta activitat està reservada a 200 persones joves majors de 14 anys que caldrà que s’inscriguin en el següent enllaç.

Inscripcions Cinema a la Fresca i Bany Nocturn (enllaç)

Campionats de Jocs de Taula i una nova sessió dels Divendres a la Fresca
Pel divendres dia 22, l’activitat iniciarà a les 16h a l’Espai Jove Can Muscons amb un Campionat de Jocs de Taula que comptarà amb obsequis i premis a càrrec del mateix Consell. Aquells joves que hi vulguin participar, podran fer-ho en alguna de les següents modalitats: Futbolí, Ping-Pong o Escacs i per inscriure’s caldrà que emplenin el següent formulari: https://bit.ly/jocsdetaulaxispa22

Inscripcions als Campionats de Jocs de Taula (enllaç)

En coordinació amb l’Ajuntament de Vilanova del Camí, des de l’entitat animen als i les joves a participar en els Divendres a la Fresca que s’organitzen des del Servei de Cultura i que el divendres 22 programen a Can Muscons, una Festa Blanca Remember dels anys 80’s que iniciarà a les 22:00 h i s’allargarà fins a les 2:00 h de la matinada.  Com cada divendres, el servei de barra i sopar anirà a càrrec del Club de Futbol Vilanova del Camí.

Excursió als Esgavellats, Karaoke i Nit de Dj's
El dissabte 23, la jornada inicia ben d’hora amb una excursió als esgavellats que donarà el tret de sortida a les 9:00 h des de l’Espai Jove Can Muscons i preveu arribar al voltant de les 11:30 h. Per tenir un control de les persones assistents, des de la Xispa demanen que aquells joves que hi vulguin participar s’inscriguin al següent enllaç.

Inscripcions a l'Excursió dels Esgavellats (enllaç)

Hi haurà un descans durant la tarda per agafar forces i entomar una nit festiva que iniciarà a les 22:00 h a l’Espai Jove Can Muscons amb un Karaoke popular que comptarà amb servei de barra i sopar a càrrec dels i les joves del Consell i que continuarà fins a les 4:00 h de la matinada amb una Nit de Dj’s amb “Other People Set”.

Vermut amb Concert de Marta Bossa, Dinar Popular i Escape Room

El diumenge 24, el Consell ens proposa un vermut amenitzat amb un Concert de la cantant Marta Bossa, de 12:00 a 14:00 h a l’Espai Jove Can Muscons que comptarà amb servei de barra i tapes a càrrec del Consell, i continuarà, amb una Fideuà Popular. Es podran adquirir els tiquets del dinar abans del diumenge a la pastisseria Panela&Coco, al Bar Chepe’s, al Restaurant Mar i Terra o a l’Espai Jove Can Muscons.

La Setmana de la Joventut clourà amb un Escape Room ambientat en un Segrest Nuclear perquè tindrà lloc a l’Espai Jove Can Muscons a partir de les 18:00 h. Per donar cabuda al màxim de joves possibles s’han previst 3 torns: de 18:00 a 19:20 h, de 19:20 a 20:40 h i de 20:40 a 22:00 h.

Per participar-hi cal inscriure’s en grups de 2 a 6 persones. L’activitat està recomanada per a joves d’almenys 15 anys.

Inscripcions per a l'Escape Room - Segrest Nuclear (enllaç)

Des del Consell de Joves La Xispa anima als i les joves a participar de les diferents activitats i ens convida a seguir tota la informació de la Setmana de la Joventut a través del seu perfil d’instagram: @laxispa.vilanova

Vilanova del Camí - Setmana de la Joventut 

Centre informacio 1

Població: Vilanova del Camí

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vilanova del Camí - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web