Descobreix el Modernisme a Barcelona

La Ruta del Modernisme de Barcelona és un itinerari per la Barcelona de Gaudí, Domènech i Montaner i Puig i Cadafalch, que, juntament amb altres arquitectes van fer de Barcelona la capital mundial del Modernisme. Amb aquesta ruta podreu conèixer a fons impressionants palaus, cases sorprenents, el temple símbol de la ciutat i un immens hospital, i també obres més populars i quotidianes com ara farmàcies, comerços, botigues, fanals o bancs, obres modernistes que demostren que el Modernisme va arrelar amb força a Barcelona i que encara avui és un art viu i viscut.

Barcelona - Descobreix el Modernisme
Barcelona - Descobreix el Modernisme


Per fer l’itinerari haureu de comprar la guia de la Ruta del Modernisme – la més completa del Modernisme barceloní – que es troba a les millors llibreries i als centres del Modernisme. Aquesta guia inclou descomptes de fins al 50% en el preu d’entrada a tots els monuments modernistes de la ciutat, i per a les rutes locals de tretze municipis de Catalunya. Als centres del Modernisme de l’Ajuntament, a més, podreu adquirir sencer el pack de la Ruta, que inclou, a més de la guia:

  • El talonari de descomptes.
  • El mapa de la Ruta del Modernisme de Barcelona, amb Les 120 obres identificades.
  • Sortim, la guia de bars i restaurants modernistes.
  • Un mapa de Barcelona amb els bars i restaurants de la guia Sortim.

A més, sobre el terreny, en el paisatge mateix de la ciutat, es pot seguir l’itinerari amb l’ajut d’uns senyals a terra: uns panots vermells fixats al paviment, que marquen el camí de la Ruta en els eixos principals i que passen per davant de les obres modernistes en la resta de l’itinerari.

Barcelona - Descobreix el Modernisme
Barcelona - Descobreix el Modernisme

La Ruta del Modernisme està organitzada per l’Institut Municipal del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Barcelona i amb el suport del Consell d’Honor de la Ruta, en la línia de la seva tasca per a la protecció, difusió i millora del paisatge urbà de la ciutat.

Els beneficis produïts per les vendes de la guia de la Ruta del Modernisme es dediquen íntegrament a la protecció i millora del patrimoni modernista de la ciutat.

Per a més informació (enllaç)

Barcelona - Descobreix el Modernisme
Barcelona - Descobreix el Modernisme


 

Població: Barcelona

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web