La Garriga - Corpus 2024
El Pinell de Brai - Pinell Art, Fira d�Artesania 2024
Vinyols i els Arcs - Festa del Vi 2024

Camí Fluvial del riu Llobregat a Pallejà ***

360 graus ok

PODEU VISITAR-LO VIRTUALMENT EN 360º

Pallejà - Camí Fluvial del riu Llobregat

Des de Pallejà podem accedir amb molt facilitat amb la xarxa de camins fluvials existents al riu Llobregat, que té més de 60 km de traçats dins de la metròpolis de Barcelona a banda i banda del riu, des del Prat de Llobregat fins a Martorell. Aquesta xarxa de camins, un autèntic parc fluvial, potencien la connexió a peu i amb bicicleta entre tots els municipis riberencs de la comarca.

Una excel·lent proposta per apropar-nos al riu Llobregat, al seu patrimoni, la seva tranquil·litat, paisatge, diversitat de fauna i flora o simplement per gaudir de la pràctica de l'esport amb bicileta o a peu.

Pallejà - Camí Fluvial del riu Llobregat


L'espai definit com a Parc Riu Llobregat s’ofereix com un corredor verd i un camí d’aigua que connecta el massís de Collserola amb el front litoral, convertint-se així en un connector imprescindible entre espais metropolitans de gran valor ecològic.

El Parc també posa a l’abast dels ciutadans un espai públic de qualitat, fàcilment accessible i que s’ofereix com un entorn òptim per a la pràctica de tota mena d’activitats de lleure, esportives, de relació social i pel foment de l’educació ambiental. Així mateix, és un espai que permet crear noves connexions i relacions de mobilitat sostenible entre els municipis que l’envolten, dins d’un horitzó de reducció de les emissions de CO2.

Pallejà - Camí Fluvial del riu Llobregat
Pallejà - Camí Fluvial del riu Llobregat

El Parc Riu Llobregat s’entén, doncs, com a una infraestructura ecològica que disposa d’un camí continu de trenta kilòmetres de llarg als dos marges del riu, habilitat per a la circulació dels vianants i les bicicletes. En aquest ampli recorregut s’inclouen passos transversals i també accessos a tots els municipis riberencs i amb la xarxa de transport públic metropolità. Es tracta d’un recorregut per un paisatge de gran riquesa i biodiversitat que disposa d’elements de patrimoni històric i cultural amb destacats punts d’interès.

Pallejà - Camí Fluvial del riu Llobregat

El Parc Riu Llobregat representa un nou model d’espai públic, habilitat a partir del gran espai obert que genera el riu. Una solució que totes les metròpolis occidentals amb espais fluvials estan començant a valorar, tant pels seus múltiples usos com per les oportunitats que es generen per incrementar la mobilitat sostenible i la qualitat de les activitats d’oci i salut, dins d’un marc que facilita la pràctica de l’esport i el contacte amb la natura.

Pallejà - Camí Fluvial del riu Llobregat

 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Pallejà - Ajuntament
On Menjar a Pallejà (Restaurants)
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web