Celler Família Torres a Pacs del Penedès ***

Som una família de cinc generacions dedicada al vi i a la vinya. Celebrem la vida, tenim cura de la terra i transmetem el nostre llegat: aquesta és la nostra visió.  

Des dels nostres inicis com a cellerers al Penedès l'any 1970 -i com a viticultors des del segle XVI-, hem tingut la gran sort que cada generació ha sentit tirada i amor per la terra. La nostra ha estat, i és, una vida entre vinyes, on hem teixit una connexió indissociable amb els paisatges del vi. 

Els vins que signem avui amb el nom de Família Torres conformen un mosaic integrat per propietats majoritàriament històriques, vinculades a la viticultura des d'antany. Sabem que aquestes mateixes terres que avui treballem, ja van ser conreades fa centenars o milers d'anys. Ens sentim afortunats i alhora responsables que aquestes vinyes i aquests paisatges continuïn parlant a través dels seus vins. Vins honestos i hedonistes, que realcen la singularitat del seu origen i la seva elegància.

Així es descriu aquest projecte a la seva web, la qual recomanem visitar per ampliar informació i conèixer els seus productes: + informació.
 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Pacs del Penedès - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web