Torrefarrera - Street Art Festival 2024
Cervera - Fira del Pa i el Cereal 2024
Amposta - Festa del Mercat a la Plaça 2024

Celler Parés Baltà a Pacs del Penedès ***

Som un celler familiar amb una llarga tradició vitivinícola. Els orígens es remunten al 1790, any en el que es van plantar les primeres vinyes a les nostres finques del Penedès, a només 30km del Mediterrani i de Barcelona.

El nostre objectiu és tenir cura de les vinyes de la millor manera possible per tal d’elaborar vins i caves ecològics plens d’expressió i d’essència de la nostra terra; una terra que durant segles s’ha dedicat al cultiu de la vinya.

Des de sempre, la nostra passió per la natura ens ha empès a conrear les vinyes de forma ecològica, certificades des del 2002, i biodinàmica des del 2012.

Les nostres finques gaudeixen d’una gran biodiversitat gràcies als diferents tipus de cultiu que tenim, com el de les oliveres o els ametllers. Alimentem la terra i adobem les vinyes amb el nostre propi ramat d’ovelles i tenim bresques d’abelles que ens ajuden a pol·linitzar i a transmetre l’essència mediterrània al nostre raïm.

Així es descriu aquest projecte a la seva web, la qual recomanem visitar per ampliar informació i conèixer els seus productes: + informació.

 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Pacs del Penedès - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web