Mas Miró i paisatge emocional de Miró a Mont-roig del Camp ***

La llum, els colors i el paisatge de Mont-roig del Camp donaren a Joan Miró tota la inspiració.

La vinculació de Joan Miró amb Mont-roig del Camp fou tan forta que el geni allí on viatjava sempre duia una garrofa de Mont-roig. A Mont-roig Miró hi tenia el Mas, la seva casa de vacances, i hi va gestar el seu univers i la seva obra. Era el lloc al qual sempre volia tornar, als seus orígens artístics, als seus principals paisatges emocionals.

Fou a Mont-roig del Camp, després d’una malaltia, on decidí dedicar-se a la pintura en contra dels desitjos del seu pare. Hi creà bona part de la seva primera producció pictòrica la qual el convertiria ben aviat en un dels artistes més influents del segle XX. Ho feu inspirat per Mont-roig del Camp i els seus paisatges, establint un vincle amb la terra, a partir de l’interès pels objectes quotidians i l’entorn natural.

Us convidem a descobrir l’estreta relació de Miró amb Mont-roig amb la visita al Mas Miró, origen de tot, i a través de la ruta “El paisatge emocional de Miró” la qual transcorre per alguns dels espais que transformà en art universal.

També podeu realitzar visites al mas amb audioguia, visites guiades, visites teatralitzades, visites escolars, i taller com la masia amb els 5 sentits, Miró i el vi, visita amb tast...

 

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Mont-roig del Camp - Ajuntament
Experiències a Mont-roig del Camp
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web