Itinerari turístic de Montseny

Montseny - Itinerari turístic


Llocs d'interès destacats

Monument megalític de l’Estela de la Calma
És un monòlit de grans dimensions, en una cara del qual hi ha gravades diverses inscripcions en forma de cercles concèntrics i semicercles. Es creu que formava part d’un menhir o estela vertical, amb simbolisme religiós i astronòmic. La falta de context fa que hi hagi diverses teories, tot i que es creu que pertany a la cultura megalítica.

Església de Sant Julià de Montseny
Sant Julià de Montseny és una església d’origen romànic situada al centre del poble. És un edifici de planta rectangular i tres naus amb l’absis poligonal. Al costat s’hi adossa el campanar de tres nivells, dels quals el central conserva arcuacions cegues llombardes, amb la peculiaritat de tenir una inclinació de 3,35º, i un desplom de 77cm.

Exposicions: «Les Esquelles d’en Jaume» i «El Parc Natural del Montseny, un diàleg entre l’home i el territori»
Mostra d’esquelles que Jaume Traveria va anar col·leccionant al llarg de la seva vida i que finalment va donar al poble de Montseny. N’hi ha prop de un miler. L’altra descriu la relació que s’estableix entre la societat i la muntanya en el marc del Parc Natural del Montseny.

Descoberta d’arbres monumentals i paisatges ancestrals
Començant pel Boix de l’església, declarat arbre monumental per la Generalitat de Catalunya, trobareu al llarg de l’itinerari d’altres exemplars destacats identificats acuradament i amb la seva corres-ponent descripció. També diversos punts d’observació del paisatge amb fotos antigues per poder comparar el d’abans amb el d’ara."

Montseny - Itinerari turístic

 

Centre informació 1

Població: Montseny

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Montseny - Ajuntament
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web