Setmana de l'Esport i la Joventut d'Òdena

Propera edició: 20/07/2024 a 27/07/2024

Òdena - Setmana de l'Esport i la Joventut

Del 22 al 29 de juliol, l’Ajuntament d’Òdena i l’associació Gargantua Odenenca han organitzat la Setmana de l’Esport i la Joventut d’Òdena 2023, amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Anoia, Dones amb Empenta, Rebobinart, Espai Jove, la Diputació de Barcelona i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. L’Ajuntament fa especial rellevància a la tasca que fan els joves de la comissió, tant en l’organització de les activitats, com en l’interès i les ganes que hi posen en participar-hi.

La setmana començarà el dia 22 amb música i germanor. A les 8 del vespre hi haurà concert amb el grup de música Lluna Plena, i Carlota Covers. Acte seguit, a les 10 del vespre, es farà el sopar de germanor amb karaoke, i finalment a la 1 de la matinada se celebrarà l’acampada jove per a majors de 16 anys. Per a l’acampada cal fer inscripció prèvia al formulari que ha habilitat l’organització.

El toc creatiu de la setmana arribarà els dies del 25 al 28 de juliol, amb el Taller d’Art Urbà, a l’avinguda de l’Estadi. De les 3 del migdia a les 5 de la tarda, el grup es reunirà al Centre Recreatiu i Cultural, i de les dos quarts de sis a les 8 del vespre, al mural. Per inscriure’s cal contactar al 346710851, o enviar un correu electrònic a odena.espaijove@odena.cat; aquesta activitat a càrrec de Rebobinart.

Amb motiu de la setmana jove, el dijous 27 de juliol, de 5 a 7 h de la tarda, hi haurà a la disposició de tots els joves l’Oficina Jove de l’Anoia mòbil, a la plaça Mestre Vila Vell. Es podrà consultar qualsevol aspecte relacionat amb el Bono cultural, la T-Jove, el carnet Jove, informació sobre Mobilitat Internacional, assessorament  acadèmic, beques... Es pot demanar cita a odena.espaijove@odena.cat

Finalment el 28 i 29 de juliol arribaran dues cites molt esperades, per una banda divendres a les 10 del vespre, l’Ibiza Pool Party, a la Piscina Municipal d’Òdena. Tots els joves de 14 a 16 anys cal que vulguin participar han d’ omplir  l’autorització creada per poder entrar a la piscina sense cap adult responsable.

La setmana de la joventut arribarà a la seva fi el dissabte, amb l’empalmada a les 23.55h, al pati de l’IE Castell d’Òdena. Hi haurà servei de Punt Lila i GPS.

Torneigs i reconeixements esportistes odenencs i odenenques

Amb l’objectiu de fomentar l'esport i la participació com a model de vida saludable, emocional i social entre els joves, s’han organitzat diferents activitats esportives. Per una banda, es celebrarà la segona edició del Torneig Gargantua Futsal Cup, que tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de juliol, de 19 a 2 h, al Pavelló Mestre Vila Vell. Per altra, el 27 de juliol tindrà lloc el 4rt Torneig Gargantua Badminton Cup, de 29 a 3h, al mateix pavelló. Que organitza la comissió jove d’Òdena Gargantua odenenca.

La tarda de reconeixements als i les esportistes tindrà lloc el 28 de juliol, a les 6 de la tarda, a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Òdena.
 

Centre informacio 1

Població: Òdena

Fires, Festes i Activitats

Visita els Pobles i Ciutats de Catalunya

Omple almenys un camp, la resta els pots deixar buits
Òdena - Ajuntament
On Menjar a Òdena (Restaurants)
Vols rebre els nostres butlletins
Facebook Festacatalunya
Instagram
Municipis senyalitzats amb QR. Visita autoguiada
A cau d�orella
amic, mitjans d�informació i comunicació OJD 
Festacatalunya · Tel. 938046359
Contactar · crèdits · avís legal · Mapa Web